Şimdi Ara

Transformation Scroll'da ßaşınıza Gelen Komik Olaylar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
9.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • size bi soru sorucam bu tsyi kullandım ama şu abysste 17.kata nasıl çıkıcaz ve ghost warior güçlümü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karaya

Bİ TENE DAHA VAR.Stegodon olmuştum tp kapısının önüne geçtim.kimse geçemio tabi.diom 100k verene geçirticem.adam bana trade attı verdi 100k yı bende açtım tabi yolu.öle öle tam 500k topladım.(bazı mallar verio).bide savaş vaktinde yaptınızmı mecbur veriolar.aklıma geldikçe bu olaya gülüom kendime.
    dostum bunu olimpiada dlw dan önce yaptınmı hiç??

• quote:

Orjinalden alıntı: barman

size bi soru sorucam bu tsyi kullandım ama şu abysste 17.kata nasıl çıkıcaz ve ghost warior güçlümü?

Aybss'e giriceksin. Çıkaßildiğin Kadar Çıkacaksın Çıkmadığında Kattaki Hayvanları kesmeye ßaşlayacaksın Onlardan Key Çıkana Kadar "Normal key" Keseceksiniz. İsterseniz Üstünüzde 1000 tane olsun 1 kat çıktığınızda Hepsi Gider yada Partydeyseniz ve 2 ayrı kişide anahtar varsa herhangi ßiri çıktığında 2 sindede Anahtar gider.
    kattaki hayvanları keserekten ghost warrior 'a kadar çıkacaksınız ßazı yerlerde çıkaßiliyorsunuz anahtarsız denersiniz çıkamazsanız hayvanardan çıkartın
    .

• bi kersinde harp prt dodoyız tam ikili bi slot cektik kescez arkammda trol bi gözükdü prt in ice olarak soltu bıarakıp kacamaya basaldık digerleride görünce saga sola kactı harpler hızlandı 3 kişi yattı ben ise coltan twon cektim
  • by olay benim başıma dün geldi bi adama kafa tuttum arenaya gittik.adam sora çıktı arenadan sie diee bende biarz dolanam dedim.sonra arenanaın bir odasında harpy quuen(yanlış ayzdım biliom) gördüm ama sonra anladım karusmuş.nickide harp quenn (herne ise).el moradlar da kruslarımn isimlerini kırmızı görüyo ya adamın biri bağırıo boss çıktı arenada boss var.ben gülmekten yerlerde yatıodum.(valla o nici nası ayzmış anlamdı ama iyi tesadüf gelmiş)
  • arklar hatırlarsiniz yılbaşı snowmanlerini.

o zaman lar ilk kesenlerdendim.daha kimse kırdırmayi bilmiyordu ben gittim kırdım.kardan adam kağıtı çıktı tutu mu nedir.gittim el morada bastim o kağıtı.bütün millet peşimden geliyor.ben evde kopuyorum tabii.sonra bi 20 tane pm gelmişti nasıl oldun diye:D
  • Ah şu gelomlere çeken Şerefsizlerde olmasa.
    Deli Olcam durduk yere yatıoz ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::

arklar hatırlarsiniz yılbaşı snowmanlerini.

o zaman lar ilk kesenlerdendim.daha kimse kırdırmayi bilmiyordu ben gittim kırdım.kardan adam kağıtı çıktı tutu mu nedir.gittim el morada bastim o kağıtı.bütün millet peşimden geliyor.ben evde kopuyorum tabii.sonra bi 20 tane pm gelmişti nasıl oldun diye:D

oneydi yaw deli gibi arkasından koşuyoduk ama rezil etmişlerdi oyunu bi daha ki yılbaşına kadar rahatız
  • quote:

Orjinalden alıntı: destructive

quote:

Orjinalden alıntı: :::L:E:A:D:ER:::

arklar hatırlarsiniz yılbaşı snowmanlerini.

oneydi yaw deli gibi arkasından koşuyoduk ama rezil etmişlerdi oyunu bi daha ki yılbaşına kadar rahatız

:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Birileri

Güzel ßir Topic Olucak Sanırım. Arama Yaptım görmedim ßöyle ßir Topic Açayim dedim .
    ßi Ara TS ßasım Akrep Oldum Akreplerin Arasında Gezinmeye ßaşladım ßi Mage geldi alan attı. Tüm Akrepler üstüne Doğru Koştu ßende ßeraßerinde koştum taßi
    Neyse Hepsi Öldü ßen Kaldım t£k Kaçtı Kaçtı Pat Town ç£ktİ!
    Ardından ßende town Çektim

SHOUT 'tan ßunu Yazdı

0HAAAAAAAAAAAAAA! AKREP TOWN ÇEKTİİİİİİİİİİ

#################################################################

ßi Arada TS İle Uruk Tr0N Oldum Ve Raibada Tronların Arasında Girdim. Yine ßi Mage alan'ı Attı ßende
    Diğer yaptığım Gibi onlarla yürüdüm yavaş yavaş ""T" ye ßæstım" Neyse Hepsi Öldü ßen "T" 'yi İptal Ettim Koşmaya ßaşLadım.
    Çocuk Raißaya Kaçtı Ve Kaçarken ŞUNU Yazdı;

GGUUUUUUAAAAAAAAARRRRDDDDDDDDDDDDD

##################################################################

Sizlerde Anlatırsanız Süper Olur...

alttakine rahat 5 dakika güldüm

• quote:

Orjinalden alıntı: Birileri

Güzel ßir Topic Olucak Sanırım. Arama Yaptım görmedim ßöyle ßir Topic Açayim dedim .
    ßi Ara TS ßasım Akrep Oldum Akreplerin Arasında Gezinmeye ßaşladım ßi Mage geldi alan attı. Tüm Akrepler üstüne Doğru Koştu ßende ßeraßerinde koştum taßi
    Neyse Hepsi Öldü ßen Kaldım t£k Kaçtı Kaçtı Pat Town ç£ktİ!
    Ardından ßende town Çektim

SHOUT 'tan ßunu Yazdı

0HAAAAAAAAAAAAAA! AKREP TOWN ÇEKTİİİİİİİİİİ

#################################################################

ßi Arada TS İle Uruk Tr0N Oldum Ve Raibada Tronların Arasında Girdim. Yine ßi Mage alan'ı Attı ßende
    Diğer yaptığım Gibi onlarla yürüdüm yavaş yavaş ""T" ye ßæstım" Neyse Hepsi Öldü ßen "T" 'yi İptal Ettim Koşmaya ßaşLadım.
    Çocuk Raißaya Kaçtı Ve Kaçarken ŞUNU Yazdı;

GGUUUUUUAAAAAAAAARRRRDDDDDDDDDDDDD

##################################################################

Sizlerde Anlatırsanız Süper Olur...

zuahahhahahaha

• beni 6 kere golemlerin içine çekti hayvan herifler
  • ewt lwl 61 % 15 dım % 91 e dusurmuslerdı
  • harpy partisi dagılmıstı bende bi onceki partide ts basmıstım... tekrar parti kuruldugunda beni mage die aldılar ve partiye bi rogue daha aldılar...
    aslında okadarda komik degil:D
  • Onu bunu bırakında ts isteyen var sa olimpiada bana pm atsın
  • Bende ilk oyuna başladığım zaman(2 yıl önce)Ts yi bilmiyordum.Ben okçuydum ozmnlar.Adamın biri geldi dediki bak bir kağıt var elimde beş ok atıyorsun ve hepsi yanıyor dedi.Bende vayy dedim ve adam bana 200k ya sattı.(O zmnlar ts 200k idi kazık yemedim yani:)) Sonra bi baktım canavar isimleri ve resimleri vardı.Bu ne ya dedim tıkladım mastodon a birden ona dönüştüm.Pianada geziyordum.Millet bana pm atıp abi gm sin sen biraz para ver diye yalvarıyordu:)
  • Ts kullanmayı severim ama bazıları demek istemiyorum anlayın yani şeylik yapıyor. Adamı ya goleme çekiyor yada lamentationa.
    Aranızda yapan varsa şiddetle kınıyorum.
    Yapan varsa bi düşünsün bana olsa aynısı diye.
    Zaten deli oldum gitti experlerim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.