ben rogue adam var 63 bilerek sek açıom herif alıo 2 kişilik partye ben alırken görünmez oluom ve adam çekio o na k.f.r ediom zuhahah diom herif :))))) böyle yapıo uyarım dedim bence okçular görünmez olsun
quote:
Orjinalden alıntı: karaya
Benimde başıma öle bişi geldi.Adam beni Haungaya almadı.bende gıcık kaptım tabi.TS ile Haunga oldum girdim aralarına sinsice.alanla kesiodu adam.alan bana geldi ben koşturuom üstüne doğru hepsi öldü ben kaldım adam hala kaçmaya devam ediyo ben kovalıom sonra adam town çekti.bana pm dn hakaret ediyo.dedim ben gm im seni yakalasaydım gebertecektim dedim.oda pm i blockladı.hıncımı aldım adamdan
Bİ TENE DAHA VAR.Stegodon olmuştum tp kapısının önüne geçtim.kimse geçemio tabi.diom 100k verene geçirticem.adam bana trade attı verdi 100k yı bende açtım tabi yolu.öle öle tam 500k topladım.(bazı mallar verio).bide savaş vaktinde yaptınızmı mecbur veriolar.aklıma geldikçe bu olaya gülüom kendime.
sen gul kendine, bende cok kufur etmistim bu tp yi kapatan hiyara
Bi adam wardı. Bana küfrettigi icin harpy de party den cıkmıstım ve slotu dagıtmıstım adam sonra ozur dıledi benı party e aldı goleme gıdıo du kı tam goleme gitti cekicektiki ts si bitti Zuhahahaha
quote:
Orjinalden alıntı: mC_Mordon
Bende TS kullanıp golemlere 60 üstü adam çakiyom ölüyorlar sonra ga beni kasmıcanmı diyom :PP
Senin gibiler yüzünden Ts yi kötü amaçla kullanıyorlar. Senin 3 kuruşluk zevkin yüzünden millet emegini kaybedio ! İnternet cafede kasanlar war onlaradamı acımıon ?
quote:
Orjinalden alıntı: ClewerAngel
quote:
Orjinalden alıntı: Birileri
Güzel ßir Topic Olucak Sanırım. Arama Yaptım görmedim ßöyle ßir Topic Açayim dedim . ßi Ara TS ßasım Akrep Oldum Akreplerin Arasında Gezinmeye ßaşladım ßi Mage geldi alan attı. Tüm Akrepler üstüne Doğru Koştu ßende ßeraßerinde koştum taßi Neyse Hepsi Öldü ßen Kaldım t£k Kaçtı Kaçtı Pat Town ç£ktİ! Ardından ßende town Çektim SHOUT 'tan ßunu Yazdı
bu bölümde ev halkı bile kahkahamı duydu nasıl güldüysem ve hala gülüyom :D
Aynen.. Kardeşim "kapı çalıyooor" diye bağırdı. (Nasıl güldüysem artık) Kop2.gif
quote:
Orjinalden alıntı: __MsN__
Bi adam wardı. Bana küfrettigi icin harpy de party den cıkmıstım ve slotu dagıtmıstım adam sonra ozur dıledi benı party e aldı goleme gıdıo du kı tam goleme gitti cekicektiki ts si bitti Zuhahahaha
ii aferin sende hortlat ama en azından komik konu hortlatmışsın
Bi topic wardı adamlar hep goleme dönüşmüş ıssız biyere bunlar party atıodu millete bi mage çekiodu adam direk toppuk fakat o golemler aslında ts
Süper
Savaşta baskın olursa önden gidip,EMC'nin önünde LYCAN 'ların arasıdna LYCAN kılığına girip ezik kesmek baya eğlencelidir.Tavsiye ederim..
bunlailgilideilde biz o ara acaipkopmuştuk
hiç unutmam bi ara bi mage sw werene raptor vercem dedi emc townda - vermicekya maksat gırgır bendüştüm3 kişi adamın peşine kowalıoz shputan falan ver la raptorumuzu falan adam çaırdık clandan 20 kişi koşuoz adamın peşine emc deneslant - doda-apos -harpy dolandık soradier adamlar geldi nere koşuoz böle falan deince orda koptum ben sora alakasız biri pkk yürüüşü diince ben iptal
Ts buga girip yatmıştım. Harpy durup dururken dk a dalıyor gibi düşün. E malum bugko .
aynen ben de ts basıp zombi olup zombi slotuna girmiştim bütün mezarlığı koşalattım mageye
quote:
Orjinalden alıntı: __MsN__
Neden 1 SeneLik Konuyu Hortlatma Gereğini Duydun ?
lamentation ne yaw :S
bi FT de gördm EMC de göremedim öyle bişey
bende townda oturuodum bi akrep geldi ismi anteras bi baktım boss bozdum pazarı kosturuompeşinden bi baktım adamın arkasında 20 kişi kosturuo sora caktım davayı
ne hortlatıouz ya
süper
Çok Güzel bir topic
1 tek anım var oda bp iken raven dönüyoduk bende harpy olmuştum priestim işim yok die harpylerin arasında gidiyodum eziq bir mage nin üstüne doğru gidince oda townu bası verdi