selam transformation scroll hangi yaratıktan çıkıyor bilen varsa bana yardım edebilirmi onlara çok ihtiyacım oluyor arada bazı salak mageler golemlerin içine çekiyorlar ve baya bi ex kaybediyorum yardım edermisinizz acaba?????
Abbys deki Ghost Warrior denilen Urukvari bir tip canavardan cıkar kardeş..
quote:
Orjinalden alıntı: Bluerose
selam transformation scroll hangi yaratıktan çıkıyor bilen varsa bana yardım edebilirmi onlara çok ihtiyacım oluyor arada bazı salak mageler golemlerin içine çekiyorlar ve baya bi ex kaybediyorum yardım edermisinizz acaba?????
İmzandaki sen misin ? Yani imzanda yazan karakter senin ise Rouge ( Hide bas ) kabul et party yi baktın golem vs... disband et town çek :) boşuna scrolla uğraşma :)
arkadaş senin görünmezlik skilin var bassana onaaaaa..! allah allah ben rpiest olarak bana çok yaptılar ama hiç birindede yatmadım kafanı çalıştır biras akıllan :)...!
ark ts(transofmasion scrool un kısaltması) abyssin yanlış hatırlamıyorsam 15. katındaki ghost wariorlardan yani uruk hainin yarı saydam() hali.Golemler içinse arklar bi kere biri tp lenince benim bildiğim hide bitiyor veya hide bitince golemlerin arasında ne yapcak daha kaçarken vurabilir bunun çözümü asas olup onun sthealt (yanlış yazmışımdır kesin) mi ne o skilli kullanmak
ghost warior
beyler bişi sorcam bu transformation scroll u herkes kullanabiliomu we şekil deiştirmeemi yarıo ben sadece priestler kullanabilyo sanıodum
Abbys deki Ghost Warrior denilen Urukvari bir tip canavardan cıkar kardeş..
not : We feci sıkı vurur...
60 olduktan sonra şunu anladımki arkadaşım asla seekingden party kabul etmiyorum çok şerefsiz insan var.git gez apos deru golem hangisinde yer bulursan artık
ben lwl 55 ice erkek pet mageimm yani paper deilim onun isimini unuttumda ondan ..
o kata kadar çıkıp kesebilrimiyim hp718 atack 97 defans ac ile 400 -500
ben kesebilimiyim yada en rahat kimler keser onları ? ,
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme