Şimdi Ara

TRANSFORMATİON TOTEM [( SINIRSIZ TS )(KONU YENİLENDİ)] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
208
Cevap
0
Favori
32.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel bir item tam mage ve priest için.
  • bir dosya yukledim ben ts ile mesagger of pathosa donusme çin ts yı basınca sag ust koşede bu resım cıkıyor ama banlanma sebebıymıs o yuzden kullanmıyorum sanırım normal ts yı sınırsız yapıyor yukledıgın dosya
  • Cidden iyi bir şeymiş ilk defa ömür boyu kullanabileceğin yararlı bir şeye rastlıyorum
  • CZ ye Felan GİTTİĞİNDE Bitmiyor mu ? :X
  • quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

CZ ye Felan GİTTİĞİNDE Bitmiyor mu ? :X

evet cz ye geçtiğinde siliniyor normal ts ile aynı özelliklere sahip aynı yaratıklar var ölünce gidiyor cz geçince siliniyor sadece tek farkı ömür boyu kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanzeus

bir dosya yukledim ben ts ile mesagger of pathosa donusme çin ts yı basınca sag ust koşede bu resım cıkıyor ama banlanma sebebıymıs o yuzden kullanmıyorum sanırım normal ts yı sınırsız yapıyor yukledıgın dosya

senin kullandığın ts oyun kurallarına aykırı bi durum çünkü datalarla oynuyorsun bu nedenla ban yiyebilirsin fakat bu pazarda satılabilen bifrost taşlarından çıkan invertory de tutup hatta kilitleyebildiğin bi item senin anlattığınla alaksız birşey...
  • Way bea müthiş bi durum !! Mage ler için çok iyi !! Arklarıma söyliyim de görürlerse alsınlar !
  • quote:

Orjinalden alıntı: similes

quote:

bir dosya yukledim ben ts ile mesagger of pathosa donusme çin ts yı basınca sag ust koşede bu resım cıkıyor ama banlanma sebebıymıs o yuzden kullanmıyorum sanırım normal ts yı sınırsız yapıyor yukledıgın dosya

senin kullandığın ts oyun kurallarına aykırı bi durum çünkü datalarla oynuyorsun bu nedenla ban yiyebilirsin fakat bu pazarda satılabilen bifrost taşlarından çıkan invertory de tutup hatta kilitleyebildiğin bi item senin anlattığınla alaksız birşey...

anladım saol zaten kullanmıyorum banlanma riski oldugu için

• yaww ben bunu kullandıkça daha çok sevmeye başladım süper bişi yaww artık ts ye para vermektan yada ts almaktan kurtuldum...
  • sen yanlışlıkla harpy yerine troll e dönüştün
    silince birşey olmuyor demi ??
  • Saol İyibi Bilgilendirme Olmuş
  • bilgiler için saol
  • Aşağıdaki chat kısmında ne diyo ya!!

Holy Water Of Temple 70m off bi bana denk gelse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuoreSacro -- 9 Şubat 2007; 20:33:36 >
  • quote:

evet arkadaşlar clanda sordum soruşturdum bir arkadaşımda daha varmış bu item bifrost itemiymiş ve silinmeyen tek bifrost itemi buymuşş bunu kulanmak içn transformation gem kullanıyorsunuz o da sundereste 11 k dan satılıyor...

kardeş bu 11k ise hiç bitmiyosa neden ts yi yapmışlar kimse almaski ts
  • quote:

Orjinalden alıntı: :smeago:

sen yanlışlıkla harpy yerine troll e dönüştün
    silince birşey olmuyor demi ??

sil sil tekrar bas öle bişi.görüntünü değiştirebiliyosun fakat ts gibi yarım saat sonra bitmiyo ve tekrar kullanmak için yenisine ihtiyaç duymuyosun
  • gerçekten gerekli item ts parasi vermekten kurtuluruz.
    iyi bulmuşun bnde gorursem çekicem hemen.
  • quote:

quote:

+1905 bencede transformation scroll un datası ile oynuyorsunuz buda ban sebebidir melek azrail falan şekillerine dönüşüp milleti GM yim diye kekliyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: GoktuguA

quote:

quote:

+1905 bencede transformation scroll un datası ile oynuyorsunuz buda ban sebebidir melek azrail falan şekillerine dönüşüp milleti GM yim diye kekliyolar

melek azrail benzettiğin şeylere bak

• quote:

Orjinalden alıntı: EyLanxtiN

quote:

evet arkadaşlar clanda sordum soruşturdum bir arkadaşımda daha varmış bu item bifrost itemiymiş ve silinmeyen tek bifrost itemi buymuşş bunu kulanmak içn transformation gem kullanıyorsunuz o da sundereste 11 k dan satılıyor...

kardeş bu 11k ise hiç bitmiyosa neden ts yi yapmışlar kimse almaski ts

çok güsel düşünmüşün kimsenin aklına gelmedi bu tüh bee konuyu çok iyi okursan anlarsın bugüne kadar 2 kişide gördüm anlayacağın bunu herkesin bulması mümkün değil bu totemi kullanabilmek için 11 k lık taş alıyorsun totemi bulamazsan taşlar bi işe yaramıyor sen hiç lvl 62 olmadınmı master basmak için taşlar var demi eğer master kağıdı olmasa sadece taşlar olsa sen basabilirmisin o masteri hayır bu da totem olmadan basılmıyor totem de sadece bifrosttan çıkıyor kolay değil yani ele geçirmek eğer bulursan al öpde başına koy sayılı kişilerde var diyorum.. inş bilgilerimle seni aydınlatmışımdır.

• quote:

Orjinalden alıntı: 6e

quote:

evet bunlarda totemi kullnırken ve kullandıktan sonra çektiğim resimler

hiç bitmemesi çko güzelde
    ya biterse

Sende nasrettin hoca çıktın..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.