sonunda transformation gem in ne işe yaradıgı ortaya cıktı
bilgi icin cok saol
ya biterse
quote:
Orjinalden alıntı: __XXX_CEZA_XXX__
ya biterse
ya biterse diye bişi yopk nasrettin hoca gibi olmayın pls..
manyax biey
quote:
Orjinalden alıntı: HolyDaggeR
sundires
sunderesde bu totemi kullanabilmek için gerekn taş var adı transformation gem
Dün Samma Kesecedik ADam Gem Kalmamış DEdi , Ne Dİor ßu DEdim Nese ßana Verdi ßunu Annamadım Ne Olduğunu .. ßastık KEstik Falan Sammayı ßi ßaktım Gem Gitmiş Sadece Bu Nein Nesi Falan Konuşurken Adam Kendi Totemini Vermiş ßende O Kadar İi ßirine Alıp Kaçmak Uymaz Die Geri Verdim ..
ee 4ever İnsanlık Sonuçta ßu ßir Oyun ..
Bi elime geçse ahhhh ahhhhhh
sonuna kadar tsliyiz
Açıklama çok güzel yapmışsın ben bilmiyordum sağol ancak tüm bifrost itemleri silinmedi mesela bu gün NovemberRain clanı başkanın elinde Holy Animor vardı
Guzel ısDert tasa yok.
Bitmemesi mükemmeL !
ilginç yaa
yararlı topıc sağol
quote:
Orjinalden alıntı: el_morad
Bi elime geçse ahhhh ahhhhhh
sonuna kadar tsliyiz
Açıklama çok güzel yapmışsın ben bilmiyordum sağol ancak tüm bifrost itemleri silinmedi mesela bu gün NovemberRain clanı başkanın elinde Holy Animor vardı
evet bende gördüm bazı kişilerde flame ring ve favorin vardı normal şartlarda silinmiş olması lazım resmi açıklmalara göre ama bazı kişiler güvenlik amacıyla itemlerini akşam L de bırakıyorlarmış sanırım L deki itemler silinmemiş diye duydum ne kadar doğru ylaan bilmem ama çleymiş fakat emin olun onlarda silinecektir...
güzel bişi bu
ya bu birfost itemi ya buda silinirse ?
Güzel bişeymiş de bana sanki abyss dungeondaki canavarlardan çıkıyor gibi kalmış aklımda. Bifrostu düşünmemiştim .
quote:
Orjinalden alıntı: yetoo
ya bu birfost itemi ya buda silinirse ?
tanıdğım 2 kişide daha var benim gibi onlarından flame ringleri silindi fakat totemleri silinmedi eğer silenecek olsaydı sundireste transformation gem taşlarını kaldırılardı....
süpermiş
quote:
Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20
Güzel bişeymiş de bana sanki abyss dungeondaki canavarlardan çıkıyor gibi kalmış aklımda. Bifrostu düşünmemiştim .
malesef yanlış düşünmüşün ehe evet bifrost itemi vala herkese tavsiye ederim bulursanız kaçırmayın süper bişi