Şimdi Ara

TRANSFORMATİON TOTEM [( SINIRSIZ TS )(KONU YENİLENDİ)] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
32.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sonunda transformation gem in ne işe yaradıgı ortaya cıktı

bilgi icin cok saol
  • ya biterse
  • quote:

Orjinalden alıntı: __XXX_CEZA_XXX__

ya biterse

ya biterse diye bişi yopk nasrettin hoca gibi olmayın pls..
  • manyax biey
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyDaggeR

sundires

sunderesde bu totemi kullanabilmek için gerekn taş var adı transformation gem
  • Dün Samma Kesecedik ADam Gem Kalmamış DEdi , Ne Dİor ßu DEdim Nese ßana Verdi ßunu Annamadım Ne Olduğunu .. ßastık KEstik Falan Sammayı ßi ßaktım Gem Gitmiş Sadece Bu Nein Nesi Falan Konuşurken Adam Kendi Totemini Vermiş ßende O Kadar İi ßirine Alıp Kaçmak Uymaz Die Geri Verdim ..

ee 4ever İnsanlık Sonuçta ßu ßir Oyun ..
  • Bi elime geçse ahhhh ahhhhhh

sonuna kadar tsliyiz

Açıklama çok güzel yapmışsın ben bilmiyordum sağol ancak tüm bifrost itemleri silinmedi mesela bu gün NovemberRain clanı başkanın elinde Holy Animor vardı
  • Guzel ısDert tasa yok.
  • Bitmemesi mükemmeL !
  • ilginç yaa
  • yararlı topıc sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

Bi elime geçse ahhhh ahhhhhh

sonuna kadar tsliyiz

Açıklama çok güzel yapmışsın ben bilmiyordum sağol ancak tüm bifrost itemleri silinmedi mesela bu gün NovemberRain clanı başkanın elinde Holy Animor vardı

evet bende gördüm bazı kişilerde flame ring ve favorin vardı normal şartlarda silinmiş olması lazım resmi açıklmalara göre ama bazı kişiler güvenlik amacıyla itemlerini akşam L de bırakıyorlarmış sanırım L deki itemler silinmemiş diye duydum ne kadar doğru ylaan bilmem ama çleymiş fakat emin olun onlarda silinecektir...
  • güzel bişi bu
  • ya bu birfost itemi ya buda silinirse ?
  • Güzel bişeymiş de bana sanki abyss dungeondaki canavarlardan çıkıyor gibi kalmış aklımda. Bifrostu düşünmemiştim .
  • quote:

Orjinalden alıntı: yetoo

ya bu birfost itemi ya buda silinirse ?

tanıdğım 2 kişide daha var benim gibi onlarından flame ringleri silindi fakat totemleri silinmedi eğer silenecek olsaydı sundireste transformation gem taşlarını kaldırılardı....
  • süpermiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: PrEdAtoR20

Güzel bişeymiş de bana sanki abyss dungeondaki canavarlardan çıkıyor gibi kalmış aklımda. Bifrostu düşünmemiştim .

malesef yanlış düşünmüşün ehe evet bifrost itemi vala herkese tavsiye ederim bulursanız kaçırmayın süper bişi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.