İyiki uplamışsın, bende bilmiyordum. Çok faydalı bir topic olmus. Latter bug yapmaya çalışanlardan çekmek çok hoşuma gitti Güle güle kullan, darısı başımıza.
quote:
Orjinalden alıntı: 5kursun
TS totem nerden çıkıyor bende çok merak ediyorm
ewt ya nerden cıkar bu?
quote:
Orjinalden alıntı: gokaka
İyiki uplamışsın, bende bilmiyordum. Çok faydalı bir topic olmus. Latter bug yapmaya çalışanlardan çekmek çok hoşuma gitti Güle güle kullan, darısı başımıza.
eyw bro inşş sende bulursun bi tane çekersin later bug yapanlardxan
10 gb satıyo hemde ömür boyu bı zamanlar transformation gem ne işe yarar diye sorulurdu al işte cevabı ama yıllar sonra
nerden çıktınıda sölediğin için teşekkürler konuyu iiice açmışın
neyden cıkıo bu
smiles onu dışı ama benim demagem var savaştayken ayrı skill diziyom falcon dönerkes ayrı skill diziyom(lwl 64) göre skillerini nasıl dizersin hep falcon hemde savşlar cz için bi söylermisin lütfe
Arkadaşlar bir sorum olacak Bifrost Itemlerinin hangileri olduğunu liste şeklinde falan yazan bir site veya link var mı elinizde?
quote:
Orjinalden alıntı: peka
10 gb satıyo hemde ömür boyu bı zamanlar transformation gem ne işe yarar diye sorulurdu al işte cevabı ama yıllar sonra
evet ts gem bu işe yarıyor yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
quote:
Orjinalden alıntı: x_LARGE_x
smiles onu dışı ama benim demagem var savaştayken ayrı skill diziyom falcon dönerkes ayrı skill diziyom(lwl 64) göre skillerini nasıl dizersin hep falcon hemde savşlar cz için bi söylermisin lütfe
valal ben savaş için ex için skil değiştirmiyorum f1 de tekli skiller vardır benim f2 de tp resist master party tp vb şeyler var f3 de 1 pot 2 mana 3 72 stafı buda böle gidiyor f4 alan sayfam meteor nowa blizard inferno 33 alanı mana pot
yani sen nasıl rahat kullanabiliyorsan öle diz skillerini..
quote:
Orjinalden alıntı: serious_captain
Arkadaşlar bir sorum olacak Bifrost Itemlerinin hangileri olduğunu liste şeklinde falan yazan bir site veya link var mı elinizde?
vlla öle bi iste yok diye biliyorum ama zaten bifrost itemleri silindi sadece bu trnasformatiom gem kaldı silinmiyen bifrost itemi olarak ama bazı kişilerde halen flmae ring falan var nasıl oluyor anlamış değilim
quote:
Orjinalden alıntı: karaagacpriest
neyden cıkıo bu
bifrost taşlarını kırdırınca çıkıyor tabi şansın varsa ...
güzel bilgi saol
NE DIYIM GUZEL BIR ITEM BULURSAM ALIRIM
up
hehe şaka gibi ama riskli iş bu ya . hem bitip bitmicenide bilmioz ya bi aksilip olup tam eslantta eidolon lardan geçerken 'aha olan oldu' felan
quote:
Orjinalden alıntı: IIIVenoMIII
hehe şaka gibi ama riskli iş bu ya . hem bitip bitmicenide bilmioz ya bi aksilip olup tam eslantta eidolon lardan geçerken 'aha olan oldu' felan
neden riskli olsun canın sıkıldıkça sil bi daha bas sil bas sil bas nasıl olsa kullandığı transformation gem taşları ucuz 11 k tanesi