Şimdi Ara

TRANSFORMATİON TOTEM [( SINIRSIZ TS )(KONU YENİLENDİ)] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
32.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o bifrost itemine 10gb wermek çok mantıksız her totem 11k ise 400-11=389k eder
    10gb/389k=2570 tane ts alınır her ts 1 saat gitse 2570/24=107 gün aralıksız ts kullansanız ancak bitirirsiniz peşin olarak 10gb para wermek mantıksız
  • quote:

Orjinalden alıntı: _destroyer_

o bifrost itemine 10gb wermek çok mantıksız her totem 11k ise 400-11=389k eder
    10gb/389k=2570 tane ts alınır her ts 1 saat gitse 2570/24=107 gün aralıksız ts kullansanız ancak bitirirsiniz peşin olarak 10gb para wermek mantıksız

Neden Her Relog Yaptığında Ts Çöp Oluyor. Sen Mantıksız Görebilirsin Ama Ben Ve Benim Görüşümde Olan Arkadaşlar O İtemi Çok Beyeniyorlar. Priestler İçin Bilmemde 60+ Mageler İçin Fp Partyde Ve Karşı Irkı Basınca Çok İşe Yarıyor.
  • Bifrost İTemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

quote:

Neden Her Relog Yaptığında Ts Çöp Oluyor. Sen Mantıksız Görebilirsin Ama Ben Ve Benim Görüşümde Olan Arkadaşlar O İtemi Çok Beyeniyorlar. Priestler İçin Bilmemde 60+ Mageler İçin Fp Partyde Ve Karşı Irkı Basınca Çok İşe Yarıyor.

ts relogda artık çöp olmuyor bildiğim kadarıyla süresi dolana kadar silmedikce gitmiyor eskiden bugu wardı relog olduğunda ts görünüyordu ama işlemiyordu ama artık o bug yok

• quote:

Orjinalden alıntı: MoonRises4You

quote:

En son ne zaman ts kullandiğini merak ediyorum, relog da ts gitmez. Ayrica o kadar begeniyorsan neden satiyorsun buda tartişilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: gskerem

quote:

Orjinalden alıntı: 6e

quote:

Orjinalden alıntı: similes

evet bunlarda totemi kullnırken ve kullandıktan sonra çektiğim resimler

TRANSFORMATİON TOTEM [( SINIRSIZ TS )(KONU YENİLENDİ)]

hiç bitmemesi çko güzelde
    ya biterse

Sende nasrettin hoca çıktın..

• bu konu 4 5 oldu yenileniyo yanılmıyosam
  • Ben ss göremiom
  • iyi de abi... bi cogunun inventorisinde yer kalmamistir...
    artık ts yi bile bankaya depolayip ordan cekiyom inventoryide 3 bos slot var ...
    bi toteme bi de geme yer uff ... cok gelir walla...
    lazım oldugu yer belli TS nin, savasda czde zaten basamiyosun...

paylasim icin saol yine de...
  • SS sini bi link le koysana bulamadım..
  • RESİM KOYUN LAN
  • Kullanmak için sadece Transformation Gem yeterli deilmi tam olarak bi anlatabilirmisiniz ?
  • ss pls
  • ss pls
  • SS olursa ii olur
  • saolasın sanki bi ara PUS ta satılıodu gbi geldi bana

buyrun resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RomulusRutherford -- 19 Mayıs 2007; 13:27:45 >
  • ahh ahh Dun diez de bi Yabancıda vardi Adama sordum offer dedi Chitin set +8 kalkanlar 5 gb para saydikda saydik vermedi adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

saolasın sanki bi ara PUS ta satılıodu gbi geldi bana

buyrun resmi

o adamın nasıl civcivi oluyor ?:S

sadece beyaz renkli yazmıyormuydu civciv işareti yoktu???
  • Süper birşeymiş ama yanlış kullanımda uçabilir
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.