Ne izlerdik be. Transformers, Voltron süper çizgi filmlerdi.
Tabii kaçmaz filmi
gidicem bende
Şöyle uzun birfragmanı varmı filimin
Ben ben bennnn ... Gitmem miii Bu film kacmazz cuma günü dırek gıdecegımmm
Valla arkadaşlar benim yaşadığım şehre filmler biraz geç geliyor ama gelince mutlaka gideceğim aslında çok ilginç bir film.
Traileri izledim ...Çok güzele benziyor...Zaten filmin yönetmeni Michael Bay...Tam bu tarz filmlerin yönetmeni Muhakkak gidicem
Ben kız arkadaşımla gitmek istiyorum bakalım nasıl kandırıcaz
afişte bi kız la bi çocuk var kandırırım bak bunlar dünyayı kurtaracak bunlar aşık derim olur biter romantik film zanneder
Sizi bilmiyorum ama cocuklugumda tutkunuydum . o cocuk yasta kitlenir izlerdim onlar gibi gibi ses cıkarmaya calısırdım Evimde hala onlarla ilgili oyuncaklarım durur . Ama hiç dusunmemiştim . Acaba bir gün bu çizgi filmide cekerlermi diye nitekim dahi yönetmen SPİELBERG yine yaptı yapacağını ALLAH razı olsun ne diyelim. MUTLAKA izleyin derim .
Bakalım nasıl olacak transformers,,,,,,eğer tutarsa devamı güzel olur,,,,,çocukluğumuzdaki gibi iple çekmeye başlarız diğer bölümleri de :D
fragmanını izledim muhakkak gidecem.
Bu cuma taksim afm fitaşta akşam geç bir seansa gitmeyi düşünüyorum arkadaşlarla. Orada olacak olan donanımhaber üyesi varsa haber versin tanışalım Bu tür filmlerin sinemada izlenmesi taraftarıyım hep bu yazın en büyük gişe filmi bu işte!
buna da gitmicez de hangi filme gidicez
quote:
Orjinalden alıntı: KırıkKılıç
oyuncağı bile vardı bende ya
ya ben bunun çizgifilmi zamanı kadar büyük olmasam da oyuncağı vardı bende... ve en sevdiğim bi kaç oyuncağımdan bi tanesiydi... abim biliyo bu çizgifilmi geçen gün oyununu oynuyodu bana dedi ki "cuma filme gidiyoz" önce şaşırdım sonra transformers olduunu duyunca hemen atladım "tamam" dedim inş. gidicez bakalım... gözlemlerimi buraya yazarım...
cocuklugunda cizgi filmiyle buyuyen birisi olaraktan dort gozle bekliyorum. kesinlikle gidilesi bir film. trailer'i aylar oncesinden izlememek gerekiyormus ama; insan dayanamiyor bir noktadan sonra. ayrica duyduguma gore -eger yalan degilse- cizgi filmde robotlari seslendirenler film'de de ayni rollerdelermis. o adamlar yaslanmistir ya neyse =)
Bence izlenmesi gereken bir filim..
Kaçarmı
cumartesi günü izlemek niyetindeyim.
sıpaydır mendeki gibi velet enflasyonu yaşanır mı acaba bu filmde? şöyle serin ve hafif tenha bir salonda püfür püfür izlemek lazım.