Şimdi Ara

Transformice fan club (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
63.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: skyfor

@PETTIBONE

1.Ben senin oğlun değilim.
    2.Ben kimsenin anasına bacısına sövmedim,sana sövdüm evet doğru dediğim gibi senin kadar geniş bir insan görmedim bravo
    3.Oyuna yeni veletler doluştu örneğin "Anasını ..... isteyen 3131'e mesaj atsın" diyor birisi ne kadar seviyeli bir arkadaşımız öyle değil mi?

O zaman bana demiyceksin sen milletin 7 sülalesine sövüyorsun. Bu bir oyun ve oyun olduğunun farkına varın. Bir kişinin anasına sövmedim ama adamlar bana 7 sülale girdiler. Umrumda değilsiniz hiç biriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

quote:

@PETTIBONE

1.Ben senin oğlun değilim.
    2.Ben kimsenin anasına bacısına sövmedim,sana sövdüm evet doğru dediğim gibi senin kadar geniş bir insan görmedim bravo
    3.Oyuna yeni veletler doluştu örneğin "Anasını ..... isteyen 3131'e mesaj atsın" diyor birisi ne kadar seviyeli bir arkadaşımız öyle değil mi?

O zaman bana demiyceksin sen milletin 7 sülalesine sövüyorsun. Bu bir oyun ve oyun olduğunun farkına varın. Bir kişinin anasına sövmedim ama adamlar bana 7 sülale girdiler. Umrumda değilsiniz hiç biriniz.

Şimdi sana o zaman niye giriyorsun ... demek geliyor ama RTÜK var diyemiyorum.Oyun olabilir oynamasını bilirsen herkes eğlenir ama sen salaklık yapıp sadece kendi egonu tatmin ediyorsun sana şamanlık veriliyor millete yardım et diye sen gidiyorsun ona buna drag atıyorsun

• Tekrar Ben Geldim Gelişme Var Mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

quote:

Orijinalden alıntı: Ultimir

quote:

Petti yi güzel banladık Beyler bunlar kreşten çıkıp buraya geliyorlar heralde gece 12 den beri oyundayim hiç çıkmadım saat 2-3 e kadar küfürler devam etti daha sonrasinda küfürler çok azaldı yani bir iki küfür onlarda şakasına kesinlikle ana bacı küfredilmedi ama 1 saat önce yine oyun b.ka sardı küfürler başladı bırak ana bacıyı adam yedi sülalesine düz gidenler var oyun falan oynatmıyorlar bu petti denen herifte şaman olunca aptal aptal hareketler yapıyor geldikçe banlayacağız bundan sonra. Dediğim gibi bu çocukların çıkması gerek oyundan saat öğlen 12 olduğu anda küfürler çekilmez oluyor ya da beyler bir oda kuralım pmden falan paylaşılsın seviyeli kişilerle

Abi dün DH3 güzeldi hep orda takılırım dedim hay girmez olaydım.Ne küfür varmış ya.Oyunun tadı gece oluyor.Çocuklar uyumaya gittiği için rahatlıyor insan.

O zaman gece Dh3'te mi oynuyoruz?

katılıyorum dün gece 2 ye okadar oradaydım ben çıkarken iyiydi bir kaç pürüz olsada. gündüz vakti ya incici geliyor ya inci özentileri.

• Arkadaşlar ben şaman olunca ne tahta nede başka şey koyabiliyorum neden acaba nası koyulur ?
  • gençler room dh4 ü e de gelin.
  • ekle beni de Wantedd Accomplished Shaman
  • MKADO BENDE VARIM
  • Şerbetçi geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Transformice fan club

Aurorabeam'in şifresi nedense tutmadı, bunu kullanıyorum.
  • room dh5 e de gelin beyler hatta 6 ya da gelin 7 de de süper muhabbet var.
  • Yaz arkadaşım Aha bu da benim fare
     Transformice fan club

Ayrıca infernoxxx(inferno )

ve Alicans ı da çık severim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karekök.

Yaz arkadaşım Aha bu da benim fare
     Transformice fan club

Ayrıca infernoxxx(inferno )

ve Alicans ı da çık severim

quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

15.alicans(Bu üyeyi sevenler çok )

• Söz verdiğimiz gibi Pettiyi servera sokmuyoruz banliyoruz sürekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted_01

ekle beni de Wantedd Accomplished Shaman

Amatör.
  • Arkadaşlar DH ODASINA NASI GİDEBİLİRİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBoy26

Arkadaşlar DH ODASINA NASI GİDEBİLİRİM

/room dh

Edit : /room dh2 , /room dh3 , /room dh4

De Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnori -- 5 Temmuz 2010; 16:02:56 >
  • admine mail atalım beyler, yeni mapler gelsin zevkli olur

transformice@gmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korean -- 5 Temmuz 2010; 16:05:07 >
  • Yeah Cheeeese oldum

Olmamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ElvanDalton -- 5 Temmuz 2010; 16:19:02 >
  • incide takılıyordum gireyim sizinkilere ss yok şimdilik atarım sonra yaz benide
  • Petti herkese amatör diyosunda sen nasılsın ? 1 kisi bişe senin hakkında iyi bişe sölemedi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.