Şimdi Ara

Transformice fan club (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
63.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProPerTyGanGsta

hocam nerden üye olucaz

Oyun açılırken rumuz filan soruyo ya onun altında create account var
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

Petti herkese amatör diyosunda sen nasılsın ? 1 kisi bişe senin hakkında iyi bişe sölemedi.

Adam gıcık etmeye çalışıyor hiç bir şey demeden sadece /ban Pettibone yazın yeter
  • Ekle benide SPARTAAAA ID:Blurayy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 5 Temmuz 2010; 16:53:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

Petti herkese amatör diyosunda sen nasılsın ? 1 kisi bişe senin hakkında iyi bişe sölemedi.

Adam gıcık etmeye çalışıyor hiç bir şey demeden sadece /ban Pettibone yazın yeter

Ben onla ayni odada değilimki dh.Sadece sordum.
  • dh5 kurdum valla diger yerlerde millet birbirine giriyo
  • id:Dhsuddendeat

çogu kisi tanır beni ve Pettibone adlı veletten nefret ediyorum ona ettigim kufrlerin haddi hesabı yok.çünkü tam bir neyse...
  •  Transformice fan club

Resimde Verim Bari

Resmimide Eklermisin Zahmet Olmazsa
  •  Transformice fan club

Güncelle lütfen
  • pettiye laf yok beğenmeyen gelmez
  • dh4 de hep ben takılıyorum ben girdimde hep tek oluyorum az kisiyle oynamayı sevenler dh4 dh5 dh6 dh7 dh8 ve dh9 da takılsınlar ana başlığada eklensin
    bu arada benide ekle nick taliptako 3 gündür oynuyorum favorim zobarak ve mknish di galiba
    edit:tomrader in yanına (artiz) yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatalstroke21 -- 5 Temmuz 2010; 17:50:58 >
  • aga beni eklememişsinoyundaki ismim Sgo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matt Jeevas -- 5 Temmuz 2010; 23:44:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRyldz

pettiye laf yok beğenmeyen gelmez

Siz yürüyün gidin başka oda açın kendinize birbirinizi parmaklarsınız. Bu konudan kavga çıkar konuda uçar beyler demedi demeyin.Küfür etmeyeceğim dedim ama bezdirdiniz artık gece ne güzel oynuyorduk bu Petti denen velet geldi ağzımızın tadını bozdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

quote:

Orijinalden alıntı: .:KeÇi:.

quote:

Orijinalden alıntı: PETTIBONE

quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Petti yi güzel banladık Beyler bunlar kreşten çıkıp buraya geliyorlar heralde gece 12 den beri oyundayim hiç çıkmadım saat 2-3 e kadar küfürler devam etti daha sonrasinda küfürler çok azaldı yani bir iki küfür onlarda şakasına kesinlikle ana bacı küfredilmedi ama 1 saat önce yine oyun b.ka sardı küfürler başladı bırak ana bacıyı adam yedi sülalesine düz gidenler var oyun falan oynatmıyorlar bu petti denen herifte şaman olunca aptal aptal hareketler yapıyor geldikçe banlayacağız bundan sonra. Dediğim gibi bu çocukların çıkması gerek oyundan saat öğlen 12 olduğu anda küfürler çekilmez oluyor ya da beyler bir oda kuralım pmden falan paylaşılsın seviyeli kişilerle

Hacı istersem tekrar geri gelirim. Ama ben bir kişinin anasına veyahutta başka birşeyine sövmedim direkt olarak kendilerine sövdüm. 11 kere banlandım ve tekrar geri geldi istersem tekrar geri gelirim.

Amatörler.

15 yaşındasın kendinden 5-10 yaş büyüklere küfür ediyosun
    bravo büyük meziyet

Adamlar benim 7 sülaleme sövüyorlar. Ben adamların "kendisine" sövüyorum suçlu oluyorum. Çok zeki sanıyorsun değil mi kendini? Adamlar benden 5 - 10 yaş büyük değiller sadece yaşlarını söylemeye utanan zekasizlar.

adam çok sövmüyo ama sürekli "Amatörler demesi ve shamanken i***lik yapması bni çıldırtıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: KinGoFHell_

Transformice fan club

Resimde Verim Bari

Kralsın

• Benimkinide güncellermisin

19.Baskentlee - Mouse on Strike

Transformice fan club
  • Oyun yine gitti ya
  • ulasdh

ekle benim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sun&Set

quote:

Orijinalden alıntı: KinGoFHell_

Transformice fan club

Resimde Verim Bari

Kralsın

Saol

• beyler server dolunca
    http://www.transformice.com/en2/ ye gelin ben ordayı m yeni dh açtım room
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.