En başarılı mapım şu tahta hareket ediyor ve duvarları wj yaparak geçmek zorundasınız. ardından peynirlede wj yapıyorsunuz. Yani Hard.
Ben bu mapı oynadımÇoğu kişi peyniri aldıktan sonra tahtayla giderken öldü
quote:
Orijinalden alıntı: Bloogard
quote:
Orijinalden alıntı: Metallica!_
En başarılı mapım şu tahta hareket ediyor ve duvarları wj yaparak geçmek zorundasınız. ardından peynirlede wj yapıyorsunuz. Yani Hard.
Ben bu mapı oynadımÇoğu kişi peyniri aldıktan sonra tahtayla giderken öldü
Aa yes dedinizmi peki
Ve sonra...
Umutsuz vaka.
Geçen bi çocuk en fazla yaşı 12.Bi odada devamlı 1 olmaya başladm.Biri mesaj attı kanka olalım mı diye?Hayır yeterince kankam var dedim.1 tane kanka daha olursa nolur ki dedi?tamam o zaman dedim.Friend list'e ekledim sende ekle dedim.Eklemedim ama ekledim dedim ona.Tamam kanka dedi arada mesaj atıyor hangi odadasın diye söylüyorum bazen cevap vermiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Türkcan.
Geçen bi çocuk en fazla yaşı 12.Bi odada devamlı 1 olmaya başladm.Biri mesaj attı kanka olalım mı diye?Hayır yeterince kankam var dedim.1 tane kanka daha olursa nolur ki dedi?tamam o zaman dedim.Friend list'e ekledim sende ekle dedim.Eklemedim ama ekledim dedim ona.Tamam kanka dedi arada mesaj atıyor hangi odadasın diye söylüyorum bazen cevap vermiyorum.
Nicki ne idi Karasimsek, melina,oscarey miydi yoksa
quote:
Orijinalden alıntı: Metallica!_
quote:
Orijinalden alıntı: Türkcan.
Nicki ne idi Karasimsek, melina,oscarey miydi yoksa
Oscarey öyle biri değilGaliba Nicefight'dı.
Girin girin.. hediye topluyoruzzzz.
Yılbaşı erken geldi fareler ülkesinde. :)
2 tane yilbasi itemi çıktı noel babadan bitanede toka .
Vay anasını 29 sayfa olmuş baya ihmal etmişim sayfayı. Ama yazın boştum içim gücüm yoktu yapıyodum şimdi olsa yapamam.
Beyler arada bir kar yağıyor sonra bizde snowball atiyoruz ayni sprit gibi Bu arada shop'taki siyah gözüken elbiseleri nasil aliyoruz?
quote:
Orijinalden alıntı: PoKeBuRn
Tahminimce noel baba kıyafeti olabilir hani kırmızı beyaz olur ya Yılbaşına kadar sürer diye düşünüyorum
Kahinim beyler
Orjinal haritalarda bulunan hediye kutularını topladıkça hediyelerin birikiyor. Sonra 888 nolu haritada eğer hediyelerini birine verirsen verdiğin kişiye sürpriz bir hediye gidiyor ve sen de title kazanıyorsun, aynı şekilde birisi de sana hediye verirse, shop'dan satın almadığın ürünlerden biri hediye gelebiliyor. Ne kadar fazla kutu biriktirirsen daha pahalı hediyeleri verme şansın olur.
Güzel etkinlikler koymuşlar.Oyunla ilgilenmeleri iyi birşey
Güvendiğiniz biri yoksa o haritada o zaman direk kendinize tıklayın verin böylece siyah görünen kıyafetlerden bir kaçı açılabilir.
888 bir türlü gelmiyor
Geldi bende kardanadam kafası sakal birde küpe oldu planladığım stil kafama kanat kulagıma çiçek sonrada kızfarelerin yanına gidip tanışırım
Bütün noelbaba itemlerini bitirdim Hep vanillada takilin
quote:
Orijinalden alıntı: PoKeBuRn
Bütün noelbaba itemlerini bitirdim Hep vanillada takilin