Şimdi Ara

Transformice fan club (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
63.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Evolution

Beyler açılan tribe da kapandı. Şimdi 500 Cheese yapip ben tribe kuracağım. Amacım pro çaylak farketmeden tüm DH'de Transformice Oynayanlari tek tribe altında toplamak.

Bu hedef altında benimle birlikte olanlara benden sonraki en yüksek yetkiyi verebilirim. Şu anda yok DH'miş yok Loco'ymuş yok Namaz-Klan'mış dolu tribe var onlarin hepsini tek tribe altında toplayacağım. Küfürsüz seviyeli bir ortam olacak gelmek isteyen varmı ? Zaten tribe in ismi de ya Donanım Habe ya Tribe DH ya Donanim - Haber falan olur.

Küfürsüz tribe mi iyk Zamanında nk'dan sırf sus dediler ve küfür etme dediler diye çıktığımı bilirim Ama Namaz-Klan'da ortam güzel saban cok girmiyor yehha

• quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

Orijinalden alıntı: TheReßeL

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Şu an oyuna girebilen var mı ?

Oyundayım en.transformice.com

Buradan da girmedi bende üfff giremiyorum oyuna

Transformice.exe'den girmeyi denedin mi?

Hepsinden denedim yok banamısın demiyo

• Kardanadam kafasıda aldım.Boynuz kaldı.Boynuzu açayım.Tüm hediyeleri vercem.

quote:

Flash'dan da transformice.exe'den de girmiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PoKeBuRn

quote:

quote:

quote:

Oyundayım en.transformice.com
    Bende hep cheese.formice.com full scrennden giriyordum bende de var aynı sorun beyaz ekran cıkıyor girmiyor

Buradan da girmedi bende üfff giremiyorum oyuna

Transformice.exe'den girmeyi denedin mi?

Hepsinden denedim yok banamısın demiyo

Bende cheese.formice full screenden giriyordum ordan da girmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IamTethaRK -- 11 Aralık 2010; 19:59:55 >

• Transformice.exe den biraz bekleyince giriyor.
  • Modemini resetle filan bendede bir aralar girmiyordu herkeste giriyordu bende girmiyordu arada oluyor öyle.
    Beyler vanilla mapinda toplanalim mi?
  • hocam su kac tane kutu ile ne alınio söleyin 35 tane kutum var boynuz cıkarmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CayaBisküviBandırdım

hocam su kac tane kutu ile ne alınio söleyin 35 tane kutum var boynuz cıkarmı

Cikmaz bence. Çünkü 35 tane birden değil 5 taneyi 7 kere versen daha karlı çıkıyorsun. Hepsini biriktirip vermeyin yani. map 888 gördüğünüz gibi verin hemen
  • 888 çiksa vereceğim
  • Beyler 888 istiyorsaniz vanillaya giriceksiniz az kisili vanilla odalarinda cok 888 geliyor şahsen az önce geldi bana
  • Açılmıyor oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamTethaRK

quote:

Beyler açılan tribe da kapandı. Şimdi 500 Cheese yapip ben tribe kuracağım. Amacım pro çaylak farketmeden tüm DH'de Transformice Oynayanlari tek tribe altında toplamak.

Bu hedef altında benimle birlikte olanlara benden sonraki en yüksek yetkiyi verebilirim. Şu anda yok DH'miş yok Loco'ymuş yok Namaz-Klan'mış dolu tribe var onlarin hepsini tek tribe altında toplayacağım. Küfürsüz seviyeli bir ortam olacak gelmek isteyen varmı ? Zaten tribe in ismi de ya Donanım Habe ya Tribe DH ya Donanim - Haber falan olur.

Küfürsüz tribe mi iyk Zamanında nk'dan sırf sus dediler ve küfür etme dediler diye çıktığımı bilirim Ama Namaz-Klan'da ortam güzel saban cok girmiyor yehha

Sen gel o sorunuda hallederiz az kaldi tribe a.

• Sonunda açıldı be oh
  • Tribe ne zaman kuruluyor ?
  • Çok az bir peynir kaldı Tribe bu haftasonu açılacaktır
  • quote:

Çok az bir peynir kaldı Tribe bu haftasonu açılacaktır

Amacına ulaşmaz ben söyleyim. Amacım küçük düşürmek veya moral bozmak değil ama hem iyi , kötü herkesi alıcaksın hemde düzgün olacak Bu biraz zor gibi geldi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IamTethaRK

quote:

Sen gel o sorunuda hallederiz az kaldi tribe a.

Bak hallederiz diyor yılana bak Küfür yok diyor küfürsüz tribe iy diyince hallederiz diyor vay çakal

• Bayağı bir mesaj silinmiş
  • Mesaj silinmiş derken, neyden bahsetmiştiniz?
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.