Şimdi Ara

Transformice fan club (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
63.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 günde yaklaşık 400 firsts kasabildim, günde 6 saat ile. Yanlız oyunda hatrı sayılı first sahibi arkadaşlar beni hack kullanmakla suçladı. İnsanlar ne kadar fesatlaşmış, hayretler içerisinde güldüm.

• Arkadaşlar biri benim nickimle oynuyormuş. Oradaki ben değilim.

Bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar biri benim nickimle oynuyormuş. Oradaki ben değilim.

Bilginize.

Başka bir nickle aramıza katıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLüRüK

2 günde yaklaşık 400 firsts kasabildim, günde 6 saat ile. Yanlız oyunda hatrı sayılı first sahibi arkadaşlar beni hack kullanmakla suçladı. İnsanlar ne kadar fesatlaşmış, hayretler içerisinde güldüm.

senin oyundaki nickin ne?
  • Tribe açacam demiş de herkes,açılmamış bir türlü.Şuanda 3 tribe var Türk tribe'ı ve iyi olan.
    Cross/Border gibi birşeydi,incinin.6. lar.
    DH vardı en son 36.Bizim tribe'ımız.Ama değişti chowy filan gelmeyince,-Brotherhood- oldu.
    Namaz Klan var bide 60. filan.
  • Arkadaşlar şu yılbaşı için birbirimize hediye versek aynı anda çoğumuz versek birine geyik boynuzu kazandırırız :/ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

Tribe açacam demiş de herkes,açılmamış bir türlü.Şuanda 3 tribe var Türk tribe'ı ve iyi olan.
    DH vardı en son 36.Bizim tribe'ımız.Ama değişti chowy filan gelmeyince,-Brotherhood- oldu.

Bu tribe lar kapanmadıkça bizler hiçbirşey yapamayız . Bütün DH birleşse NK loco brotherhood falan kapansa tek tribe da birleşsek feci olur.

Şimdi ben desem birisi açsın bu konudaki bütün oyuncular o tribe a gitsin desem birisi yok ben şu tribe i bırakamam birisi yok gelemem falan filan. Biraz organize olmayı bilsek belki en iyi tribe bile olabiliriz .

• Olamaz yanlış yere göndermişim özür dilerim silme tuşu yok mesajda :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 25 Aralık 2010; 18:05:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moonßless

Arkadaşlar şu yılbaşı için birbirimize hediye versek aynı anda çoğumuz versek birine geyik boynuzu kazandırırız :/ ?

Hayır kazandıramassınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rich Duck -- 25 Aralık 2010; 19:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloogard

quote:

Arkadaşlar şu yılbaşı için birbirimize hediye versek aynı anda çoğumuz versek birine geyik boynuzu kazandırırız :/ ?

Hayır kazandıramassınız

Evet kimse bana hediye vermediğini için verince sayı artıyor sanıyordum öyle değilmiş neyse ben aldım boynuzları güzelmiş :D
  • quote:

quote:

quote:

Hayır kazandıramassınız

Evet kimse bana hediye vermediğini için verince sayı artıyor sanıyordum öyle değilmiş neyse ben aldım boynuzları güzelmiş :D

aaa sen şeysin şu hediye için yalvaran çocuk neydi ya senin ismin Bana hediye verenin çırağı olurum diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: The Evolution

quote:

quote:

quote:

Hayır kazandıramassınız

aaa sen şeysin şu hediye için yalvaran çocuk neydi ya senin ismin Bana hediye verenin çırağı olurum diyordu

O zaman sende IQ su 50'in altında olan bir varlıksın acaba bi odada kaç kişi "Hediye lütfen" diye yalvarabilir ? Bilip bilmeden konuşma (:

• Ben genelde dh ve eksi'ye takılıyorum.
    Nick.Rnkk
  • Dün Cross/Border'a girdim.Halimden memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

Dün Cross/Border'a girdim.Halimden memnunum.

o tribe da genelde kompleksli incici bebeler yer alıyor (inci hesapları olmadıkları halde) geçen teklif ettiler saniyesinde kapadım pencereyi
  • quote:

quote:

Tribe açacam demiş de herkes,açılmamış bir türlü.Şuanda 3 tribe var Türk tribe'ı ve iyi olan.

Bu tribe lar kapanmadıkça bizler hiçbirşey yapamayız . Bütün DH birleşse NK loco brotherhood falan kapansa tek tribe da birleşsek feci olur.

Şimdi ben desem birisi açsın bu konudaki bütün oyuncular o tribe a gitsin desem birisi yok ben şu tribe i bırakamam birisi yok gelemem falan filan. Biraz organize olmayı bilsek belki en iyi tribe bile olabiliriz .

Nickin nedir senin oyunda?
    Ayrıca bayağı olay oldu,Brotherhood dan çoğu kişi Justice e geçti,3-4 kişi çıktı.Ben dahil.NK ya geçeceğiz.

• Oyuna uzun süredir giremedim.Birçok şey olmuş.Sanırsam haftaya girerim.
  • 3 tribeyi birleştirmek mantıksız olur locolarla diğereri farkı dünayanın insanları.
  • quote:

quote:

Bak şimdi kardeşim bu tribeler arasındaki rekabetler ile arada bir düşmanlık oluşmuş , düşmanınla iş birliği yapmakta öyle kolay değil. Hem dediğin gibi kimler spirtual olucak sorunu var her tribedek spirtualler ayni title'la aktarılsa 15 kadar spirtual olur bu da olacak iş değil , şöyle bir durumda var bizim Nk'ya 15.000'nin altında adam alınmıyor Ama Loco'ya baktığında 15 k'nın arkasında sırası olan adam dolu çünkü Loco buna dikkat etmiyor. Başka bir faktör tribe içindeki ciddiyet vs. Bu böyle gideeerrr de gider . O yüzden dediğin şey imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: IamTethaRK

quote:

quote:

Bak şimdi kardeşim bu tribeler arasındaki rekabetler ile arada bir düşmanlık oluşmuş , düşmanınla iş birliği yapmakta öyle kolay değil. Hem dediğin gibi kimler spirtual olucak sorunu var her tribedek spirtualler ayni title'la aktarılsa 15 kadar spirtual olur bu da olacak iş değil , şöyle bir durumda var bizim Nk'ya 15.000'nin altında adam alınmıyor Ama Loco'ya baktığında 15 k'nın arkasında sırası olan adam dolu çünkü Loco buna dikkat etmiyor. Başka bir faktör tribe içindeki ciddiyet vs. Bu böyle gideeerrr de gider . O yüzden dediğin şey imkansız

Dediğin doğru asla olmaz böyle birşey. Bende bunu anlayıp Namaz Klan'a geçtim zaten.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.