Tribe açacam demiş de herkes,açılmamış bir türlü.Şuanda 3 tribe var Türk tribe'ı ve iyi olan. Cross/Border gibi birşeydi,incinin.6. lar. DH vardı en son 36.Bizim tribe'ımız.Ama değişti chowy filan gelmeyince,-Brotherhood- oldu. Namaz Klan var bide 60. filan.
Bu tribe lar kapanmadıkça bizler hiçbirşey yapamayız . Bütün DH birleşse NK loco brotherhood falan kapansa tek tribe da birleşsek feci olur.
Şimdi ben desem birisi açsın bu konudaki bütün oyuncular o tribe a gitsin desem birisi yok ben şu tribe i bırakamam birisi yok gelemem falan filan. Biraz organize olmayı bilsek belki en iyi tribe bile olabiliriz .
Bak şimdi kardeşim bu tribeler arasındaki rekabetler ile arada bir düşmanlık oluşmuş , düşmanınla iş birliği yapmakta öyle kolay değil. Hem dediğin gibi kimler spirtual olucak sorunu var her tribedek spirtualler ayni title'la aktarılsa 15 kadar spirtual olur bu da olacak iş değil , şöyle bir durumda var bizim Nk'ya 15.000'nin altında adam alınmıyor Ama Loco'ya baktığında 15 k'nın arkasında sırası olan adam dolu çünkü Loco buna dikkat etmiyor. Başka bir faktör tribe içindeki ciddiyet vs. Bu böyle gideeerrr de gider . O yüzden dediğin şey imkansız
Dediğin doğru asla olmaz böyle birşey. Bende bunu anlayıp Namaz Klan'a geçtim zaten.
Doğru seçimde nickin ne senin ? Ben Ahmtrkaya
Namaz Klan'a 15000'in altında peyniri varsa alınmıyor mu? Ne kadar saçma. First sayısına göre yapılmalıydı
quote:
Orijinalden alıntı: PoKeBuRn
Namaz Klan'a 15000'in altında peyniri varsa alınmıyor mu? Ne kadar saçma. First sayısına göre yapılmalıydı