Merhaba arkadaşlar, oyuna peşi sıra birden fazla update geldi hemde birkaç gün içinde. Admin baya kararsız kalmışa benziyor. Bu da benim keratanın dolabı.
quote:
Orijinalden alıntı: DeLüRüK
Merhaba arkadaşlar, oyuna peşi sıra birden fazla update geldi hemde birkaç gün içinde. Admin baya kararsız kalmışa benziyor. Bu da benim keratanın dolabı.
aynen sırf dün aksam tribe macı yapıcaz diye 300$'lık gözbandı aldım takım belli olsun diye kalan peynirim 350$ idi sabah baktım kulaklık ve kask gelmis param bitti tabi kulaklık aldım sadece. aldıgım bir cok seyi üstünde beyenmedigim icin giymiyorum. Yeni bir tarz yapmak istiyorum ama uymuyor gözümde hic bisey birbirine
Oyuna girilmiyor
İş güç bütün hafta giremedik pazar günü akşam oynarız dedik, şimdide oyun açılmıyor.
oyuna gıremıyorum
Sonunda girmeyi başardım. Güncelleme yapılıyormuş. Totem felan gelmiş.
Dh odasındayım beklerim gelenleri.
Türk serverı açıldı ama acayip lag var
Yeni özellik geldi dün aksam eros olunuyor rastgele.
Yeni özellik güzelde çok zor hediye açması
Yeni olayı anlamadım bana birisi anlatabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheReßeL
Yeni olayı anlamadım bana birisi anlatabilir mi ?
rastgele eros oluosun 11 kisi ve üstü odalar icin gecerli tabi fareleri vuruosun rastgele 3 kisi kırmızı oluo kalanlar kırmızı farelere hediye verio ölece yeni gelen 3 item ve değisik title'lar acılmıs oluyor. 50-100-500 tıklamada gelio sanırım hediyeler
Oynayan yok mu? Dh dağıldı dh'de hep yeni-özenti kişiler var artık.
oynuyorum ben ama dh odasında değil. cogu zaman inci odasında diger zamanlarda racing'te yada arkadaslarla bootcamp yapıyoruz. oyun sırasında skype'dan canlı muhabbet paha biçilemez.
tribem: The Walking Mice
Türk serverı kapandı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Kim Yoo Shin
Türk serverı kapandı mı?
hayır tr hala acık.
Uzun süredir girmiyorum bizim zamanımızdaki kötü oyuncular uçmuş değişmiş oyun.
Çok değişti oyun .
değişti evet can sıkıntısına cogu zaman oyalıyor oyun. heleki tribedeki arkadaslarla skype sohbetleri ayrı eglenceli.