Şimdi Ara

Transit vize istemeyen Avrupa ülkeleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaz tatilinde Fas tatili yapmak istiyoruz arkadaşımla aktarmalı uçuşlar daha ucuz doğal olarak bizde aktarmalı gitmeyi düşünüyoruz. Internetten araştırdım fakat neredeyse hiç bilgi yok sayılır bu konuda. Sadece Almanya'nın vs istediğini yazmışlar yani transit vize istemeyenlere dair doğru dürüst bilgi yok. Daha önce yurtdışı tecrübemiz olmamıştı. Tecrübeli dostlar bildiklerini paylaşabilir şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba, daha önce fransa paris aktarmalı abd uçuşum oldu. Schengen vizem yoktu herhangi bir transit vize istemediler
  • dextro22 D kullanıcısına yanıt
    Aktarmalı uçuşunuz aynı aynı firmadan mıydı yoksa farklı firmalar ile mi uçtunuz mesela benim baktığım uçuşlarda İstanbul-madrid arası Pegasus ile Madrid-Marakeş arası başka bir havayolu firması ile bu herhangi bir sorun teşkil eder mi acaba. Bu arada cevabınız için teşekkür ederim

• farklı firmalardı istanbul paris atlas paris abd airfrancetı. Bildiğim kadarıyla 24 saat geçmeyen uçuşlarda transit vizeye gerek yok schengen içinde. İngiltere dışında bir sorun yaşamassın.
  • Bunu uçuş firmalarını arayarakta teyit ettirebilirsin. Kesin bilgi vermek gibi olmasın
  • Abd vizeniz olunca transit vize isteyen bazi ulkeler 24 saat icinde ucusunuz var ise transit vize istemiyorlar. O nedenle en net bilgiyi dis isleri bakanliginin sayfasindan bakabilirsiniz.
  • fransa ve hollanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vize firmaları ile konuştum Fransa için 8 saati geçmemek kaydıyla transit vize istemez dediler. İspanya içinse süre sorunu olmaz transit vize istemez dediler de herhalde 24 saattir fakat aldığınız biletin bir tek pnr numarası olmalı dediler yani tek bir bilet olmalı anladığım kadarıyla. Fakat uygun fiyatlı bilet tarama sitelerinde bu detaya ulaşamıyorum nasıl anlarım tek bilet olup olmadığına. Birkaç sitede ödeme ekranına kadar geldim tek fiyat istediler ama emin olamadığım için henüz biletimi kesemedim. Yanıt verip yardımcı olmaya çalışan herkese tşk ederim. Nedense yanıt gelince bildirim gelmemiş ben geçmiş konulardan bakım gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuavoHuncho

Vize firmaları ile konuştum Fransa için 8 saati geçmemek kaydıyla transit vize istemez dediler. İspanya içinse süre sorunu olmaz transit vize istemez dediler de herhalde 24 saattir fakat aldığınız biletin bir tek pnr numarası olmalı dediler yani tek bir bilet olmalı anladığım kadarıyla. Fakat uygun fiyatlı bilet tarama sitelerinde bu detaya ulaşamıyorum nasıl anlarım tek bilet olup olmadığına. Birkaç sitede ödeme ekranına kadar geldim tek fiyat istediler ama emin olamadığım için henüz biletimi kesemedim. Yanıt verip yardımcı olmaya çalışan herkese tşk ederim. Nedense yanıt gelince bildirim gelmemiş ben geçmiş konulardan bakım gördüm.
    Bir defada bütün uçuşları alıyorsanız tek bilettir. Tek PNR verirler.
  • Tek bilet şeklinde aktarmalı uçak bulamadık. Bizde yakın ve vizesiz ülkelere yöneldik. Ukrayna ve bosna hersek düşünüyoruz. Bu ülkeler vize istemiyor ama otel rezervasyonu falan gerekir mi önceden. Biz oraya gidip ucuz yollu bir şey bulmak istiyoruz hostel falan. Zaten düşük bütceli bir tatil yapmak istediğimizden lüks bir otele gitme gibi bir düşüncemizde yok şahsen.

• QuavoHuncho kullanıcısına yanıt
    Iptal edilebilir booking rezervasyonu yapin öyle başvurun.

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Vize başvurusu değil hocam yanlış anladınız. Zaten vize istemeyen bir ülkeye gitmek istiyoruz onun için gereklimi diye sordum otel rezervasyonu falan ama riske atmaya gerek yok şimdi havaalına kadar gitmişken sıkıntı çıkmasın saraybosna da fiyatlar uygun zaten 1-2 gece otel rezerve ederiz sonrasina bakarız. Tesekkur ederim yardimci oldugunuz icin. Sizin dediginizi de degerlendirecegim

• QuavoHuncho kullanıcısına yanıt
    Her iki durum için de aynı öneri geçerli. Vize diye düşünmüşüm :)
    Yapın gidin garanti olsun aynen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.