Şimdi Ara

Transkript ..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar .. En özet haliyle durumu anlatmam gerekirse anadolu üniversitesi hazırlıktaydım yılın başında ve yarım dönemde bitirip 2. dönem bölüme geçtim . 2. dönemden çoğu dersi de alıp temizledim. Seneye 1. sınıf olarak başlıyorum ve erasmus düşünüyorum . Fakat şöyle bir sıkıntı var normal 1. sınıf öğrencisi olsam direkt 1. dönemin transkripti gerekecekti fakat bu durumda 2. dönemin de gerekli olacak mı sonuçta 2. döneme ait bir transkript görünüyor internette .. Yani şuan internetten baktığımda ders kredileri felan girilmiş fakat not ortalaması gibi şeyler henüz işlenmemiş ..Acaba diyorum böyle bir durumda yani 2. dönemde bölüme geçme durumunda o 2. dönem transktripti ben normal olarak seneye 1. sınıf olarak başlayıp devam ederken tekrar 2. döneme geçtikten sonra mı resmi olmuş olacak .. Çünkü bu durumda aşırı derecede mantıksız oluyor yani 2. dönem bölüme geçtiğimde gidip kültürel etkinlik gibi birkaç ders alsaydım zaten 4 ortalamam olurdu ve eğer transkript olarak alınıyor ise bu epey haksız bir durum doğuruyor .. Neyse umarım anlatabilmişimdir sorunu .. Teşekkür ettim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquillity24 -- 11 Temmuz 2013; 17:08:38 >

• Transkript ne?

Ben küçük bir kardeşinizim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • küçüklerde google kullanabilir. Transkript üniversitede ki not dökümüdür. Sizde ki karne gibi denebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.