Şimdi Ara

Transmogrification - Reforge -mastery/expertise ve Enchant ilişkisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar millet,

Bu konular hakkında bir kaç sorum olucak,

Bir item'ı Transmorgrified yapmanın, enchant yada reforgela alakalı bir kısıtklaması varmı ? Atıyorum , enchant yaptıktan sonra yapamazsın, yada önce enchant /reforge sonra tranf. yapman lazım tarzında.

2. sorum şu olucak. Reforge'un genel mantığını anladım, ana stat'lar değil ama 2.lvl statları istediğimiz yönde belli bir yüzdeye kadar değiş tokuş yapabiliyoruz. Bu statlardan Mastery ve Expertise sizce ne kadar önemli, kimilerinin sırf bunlara yüklendiğini görüyorum.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• transformda bi kısıtlama yok. üzerinde ench varken veya yokken yapabilirsin. ikinci soruna gelirsek class'ın ne karkateri ne? her karaktere ayrı stat gerekiyor. belki senin sınıfına mastery gerekmez. onun için sınıfını falan da yazsaydın iyi olurdu.
  • Mastery expertise yada haste crit gibi reforgadigin statlar her class ve specte hatta kisiden kisiye farklilik gosterir. Mesela kimi resto shaman hasteye reforglarken kimisi crit reforgelar. Oyun tarzi ile alakali. Zaten reforge mantigi da bu, karakterini kisisellestirme firsati taniyor
  • Class Rogue.

Kimisinin class bazlı olduğunu biliyordumda , örnedğin mastery'nin tüm class'larda DMG arttırdığını sanıyordum.Yanılıyormuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RehgarEarthfury

Class Rogue.

Kimisinin class bazlı olduğunu biliyordumda , örnedğin mastery'nin tüm class'larda DMG arttırdığını sanıyordum.Yanılıyormuyum ?

Mastery cata ile gelen ve her classın her specinde farklı özellik gösteren bir stat. yani mastery 30 specin hepsinde farklıdır. örneğin healer ve tank speclerinde dps artırmaz :) dps speclerinde dps artırır ama farklı yollarda artırır. ona bakarsan haste ve crit te dps artırır :)

• Biraz evel transmogrification yapmayı denedim ve görüntüsünü kopyalamak istediğim item'ın aynısınında bende olması gerektiği acı gerçeğini öğrendim

Oysaki ben görüntüsünü kopyalıyacağımız itemı listeden filan seçioruz sanıp netten bi sürü heroic item ismini not almıştım

Tek elde Tremendous Tankard O' Terror var. Çok çirkin bir şey.Millete direk elde bardak, Allah ne verdiyse dalıorum :)

Yanılmıyosam "one handed mace" diye geçiyor. En rahat alabileceğim ve şekli fena olmıyan (Mümkünse büyük ve parlıyan bir şey ),önerebileceğiniz bir mace varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RehgarEarthfury -- 24 Nisan 2012; 23:45:38 >

• quote:

Class Rogue.

Ele şaman masterysi tam bir velinimetken fire mage mastery'si hiç bir halta yaramayan bir stattır mesela. ama frost mage için gayet kullanışlı. bırak classları specler arası bile fark ediyor mastery.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rogue 70 Level Skill Görevi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla tier'ler hoşuma gidiyor eğer beğenmediğim bi tier yaparsa blizz ki yapcak gibi duruyor o zaman düşünürüz transmorfikifiki'yi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cargamoni -- 25 Nisan 2012; 6:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cargamoni

valla tier'ler hoşuma gidiyor eğer beğenmediğim bi tier yaparsa blizz ki yapcak gibi duruyor o zaman düşünürüz transmorfikifiki'yi

Keşke bunu kendi classım içinde söyleyebilsem. Mage'in tek beğendiğim ve bence adam gibi gözüken seti firelod seti. maalesef oda bende yok. Zaten karakterim troll öyle herşeyde yakışmıyor. trial of the crusader girişinde bulduğum furuious gladiator diye bir seti kullanıyorum. Çok süper değil ama şu yeni gnomeregan time lord setine her türlü bin basar

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow-YB

quote:

Orijinalden alıntı: Cargamoni

valla tier'ler hoşuma gidiyor eğer beğenmediğim bi tier yaparsa blizz ki yapcak gibi duruyor o zaman düşünürüz transmorfikifiki'yi

Keşke bunu kendi classım içinde söyleyebilsem. Mage'in tek beğendiğim ve bence adam gibi gözüken seti firelod seti. maalesef oda bende yok. Zaten karakterim troll öyle herşeyde yakışmıyor. trial of the crusader girişinde bulduğum furuious gladiator diye bir seti kullanıyorum. Çok süper değil ama şu yeni gnomeregan time lord setine her türlü bin basar

dişi torll mü erkek mi bilmiyorm ama zaten ne yapsa dps çıkartan bi classı neden şekli şemali yerinde bi race seçmedin ki

• Troll dişisinin güzeli var da yine bu gitti erkek oldu. Benim polearm kadar dişleri var.
  • bilemiyorum zevkler ve renkler tartışılmaz ama kambur duruyo be
  • Dişisi dik yav.

Erkeği kambur.
  • quote:

Class Rogue.

noxxic.com diye bir site var.. oradan PVE-rogue secersen hangi statlara öncelik vermen gerektigi yazıyor..

ayrıca transmog itemları için wowheadi kullanabilirsin.. weapon->mace secip teker teker bak.. bence BTden düşen mace çok güzel.. 2.ci boss yanılmıyorsam yada thrash..
  • Troll erkeği her ne kadar maymundan bozma gibi dursada seviyorum :D ayrıca racial özellikleri gayet iyi. Sadece berserk bile yetiyor. pvpde berserk + icy veins kişisel tw gibi birşey oluyor Ayrıca shuurai sen önce kendi karakterine bak çoğu ırkın dişisinden daha seksi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

quote:

Class Rogue.

noxxic.com diye bir site var.. oradan PVE-rogue secersen hangi statlara öncelik vermen gerektigi yazıyor..

ayrıca transmog itemları için wowheadi kullanabilirsin.. weapon->mace secip teker teker bak.. bence BTden düşen mace çok güzel.. 2.ci boss yanılmıyorsam yada thrash..

Tavsiyeler için saolasın hocam. Siteye önerin üzerine baktım ( Noxxxic) , güzel bilgiler var baya.

Önerdiğin mace'in ismini yallaışık olarak hatırlıyomusun ? Çok item var bildiğin üzere

Aşağıdaki mace'i beyendim ama Cata ile artık BS'ler yapamıyormuş anladığım kadarıyla.

http://www.wowhead.com/spell=34545

• buhttp://www.wowhead.com/item=32262 yada buhttp://www.wowhead.com/item=32943
    dediğim gibi BlackTempledan düşüyormuş.. ilk boss ve thrash..

BT ile ugrasamam diyorsan 200 honor kadar vererekhttp://www.wowhead.com/item=35071 alabilirsin..

• MogIT diye bir addon var, Transmog guide.

Onu indir çok tavsiye ederim. Rengine göre bütün itemleri diziyor önüne. Yalnız Addon'un kendisi + MogIT sets tarzı bişey indirceksin, öyle hatırlıyorum yada.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.