Şimdi Ara

Transmogrifier NPCsi -Eski itemlere yeni özellikleri koyma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar zaten son zamanlarda sallama kıyafet yapmaya baslamıslardı şimdide hiç yapmıcaklar millet naparsa yapsın diyolar tembel blizzard.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Orijinalden alıntı: bensatanistdegilim

Anlamadığım nokta, elimizdeki setleri istediğimiz sete göremi çevirebileceğiz ?

Yoksa Black temple'dan düşen t6 setin statını t12 lere göremi çekebilecegiz ? 2. yazdığım bana mantıklı gelmedi...

Benim anladığım elimizde misal full tier 2 var diyelim, bankada duruyor. Bunları alıp reforging gibi bir NPCye gidip, atıyorum tier 12 kafalığı bir tarafa koyacağız, sonra da tier 2 kafalığı yanına koyacağız, değiştir diyeceğiz. Değiştirince elimizde tier 12 statlarına sahip ama tier2 görünümlü kafalığımız olacak.

Weaponlar için de yapılabilir ama legendaryler için zor. Çünkü legendarylerin kendilerine has chance on hit özellikleri oluyor. En azında blue postta da belirttikleri gibi şu anda o olaya girmezler.

vay be ... Öyle birşey olursa farma çıkmama gerek kalmaz, tüm t6 ve t3 setim(vanillia) duruyor hala bankamda

Neyse önümüzdeki günlerde kesinleşir...

• benimde ilk okuduğumda hoşuma gitti bu özellik, ama eski tier setleri disenchant ettim ben zamanında :) Şimdi bir daha eski raidlerle uğraş dur sırf görüntü için... gerçi MC solo yapılıyorda BWL biraz zor ilk bossa 2 adam lazım...
  • Bütün T1-T2 lerini Cata nın başında satmış bendenize çok güzel bir haber bu!!!!

biraz daha geç çıkarsalardı ya......

Bir de diğer oyunlardaki gibi olur kanımca sadece kıyafetlerde olur. Silahlarda off handlerde olacağını sanmıyorum.
    Çok geç kaldı Blizz bunu çıkarmakta ama iyi etti :) Yakında takım elbiseyle Ragnaros tanklayanlar çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 18 Ağustos 2011; 11:12:20 >
  • Tamamen oldschool sevenlere yönelik bişey olmuş ama en azından artık herkeste aynı seti görmeyiz güzel olmuş.
  • Evet biraz çeşitlilik iyi gider. Fabrikasyon Orgrimmardan kurtulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Yakında takım elbiseyle Ragnaros tanklayanlar çıkar

Kafamda kukuletayla winter veil takımımı giyer takılırım ben de misal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dübel

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Yakında takım elbiseyle Ragnaros tanklayanlar çıkar

Kafamda kukuletayla winter veil takımımı giyer takılırım ben de misal.

Aynı item türleri kendi arasında transfer olucak ne yazık ki yatar bu fikir benimde ne hayallerim vardı.

• statsiz itemlere yapilamiyormus. Bir de legendary olanlar ust postlarda denildigi uzere bu isleme tabi tutulamiyor.

neyse yahu iste bir gelsin bakalim guzel mi cirkin mi olacak x)
  • suyu cıktı oyunun. bide boyama getirsinler pembe pembe dolanalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 18 Ağustos 2011; 14:14:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: druen

suyu cıktı oyunun. bide boyama getirsinler pembe pembe dolanalım.

Keşke itemleri istediğimiz renge boyama olsa da çeşitlilik artsa...

Druidin T2 sini komple kahverengi yapmak için neler vermezdim zamanında :/

• beğenmedim bu işi, çocukça
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirbag

beğenmedim bu işi, çocukça

+1

piyasada tutulmayan bir takım oyunlarda olan , (aion vs) item sekli degistirme olayı bence de çok cocukca. millet aa renkli elbise giyiyom die seviniyor ya. blizard artık oyunun suyunu cıkarmaya başladı. artık komik komik tiplerle raid yaparız. ortalıkta kimin ne giydigi belli olmadan 1 ton adam dolanır.

ah sağlam bir oyun cıksa direk bırakcam wow u. liselilere hitap etmeye başladı iyice. yakında boyama kitabı cıkartırlar heralde.
  • quote:

quote:

+1

piyasada tutulmayan bir takım oyunlarda olan , (aion vs) item sekli degistirme olayı bence de çok cocukca. millet aa renkli elbise giyiyom die seviniyor ya. blizard artık oyunun suyunu cıkarmaya başladı. artık komik komik tiplerle raid yaparız. ortalıkta kimin ne giydigi belli olmadan 1 ton adam dolanır.

ah sağlam bir oyun cıksa direk bırakcam wow u. liselilere hitap etmeye başladı iyice. yakında boyama kitabı cıkartırlar heralde.

Old repulic geliyor hazırlanın ! Ama sanırım sadece tier setler arasında değiştirme olacak, öyle kafalarına göre elbiseyle değiştirmezler

• quote:

quote:

+1

direk istediğin iteme çevirebilseydin dediğiniz gibi olurdu ama çevirmen için önce sende olması gerekiyo o itemin, eski dungeon ve raidlere ilgi artacağı için ben çok sevindim böyle bişey olduğuna artık herkes tek tip giymeyecek koleksiyonu olanın farkı olacak.

• Paladinlerin %80 i T2 li dolaşacak :) Warlocklar T6 muhtemelen.
  • ne zaman geliyo 4.3 ?
  • İyi hoşta, Bu özellikten sonra belli bir tier olmayacağı için, Pvp de karşıdan gelen adamın Gücünü nasıl tahmin edeceğiz? Yani adam T6 giyimiş geliyor, bu T6 t10 özelliklerinede sahip olabilir t11 ede. Nasıl anlayacağız bunu? Pvp yi baltalar bence.
  • quote:

quote:

+1

İsteyen yapmaz çok saçma bir yazı yazmışsın, ben bu gelişmeden memnunum şimdi bana hitab ettiğine göre liseli miyim?

• Yahu herkes son gelen tierların tasarımlardan sürekli dem vuruyordu "bu ne böyle adamların hepsi diablo 3'e mi kaydı" diyordu. Blizzard da bu yoğun şikayetlere kulak verip size böyle bir olanak sunmuş işte madem son çıkan tierları beğenmiyorsunuz eski beğendiklerinizle oyuna devam edin gibi güzel bir hizmet sunuyor hala beğenmiyor üstüne üstün beğenenleri de bazı kalıpların içine sokuyorsunuz. Arkadaş adamlar işte sizi tek düzelikten kurtarıyor, Azeroth'a görüntü zenginliği katıyor, para ödediğin bu oyunda gözüne en hoş gelen sete güncel statlarla birlikte sahip olma imkanını tanıyor. Daha ne istiyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.