Arkadaşlar bugun yarın traş makinası alacağım.Jiletten gına geldi artık sürekli boynum ve çenem tahriş oluyor.
2 makina var aklımda philips nivea for men hs 8440 veya philips nivea for men hs 8420 bunlardan birini kullanan varmı ?
Daha önce Braun un kendini yıkayabilen bir traş modelini almıştım ama çene altında gene sorun yaşamıştım ve çene altımı almamıştı.Babam almış sonra bu makinadan ve her sabah görüyorum sanki dişini fırçalar gibi traş oluyor.Ben ise traş olmak için 40 kere düşünüyorum bugun değil yarın olayım modundayım artık ve buna bir son vermek istiyorum...
Bu iki makinanın en güzel yanı makinanın içine niveanın özel losyonunu dolduruyosunuz ve tahrişi önlüyor...
Traş makinalarıyla ilgili ve özellikle bu 2 makinayla ilgili tecrubenız varsa bekliyorum.Teşekkür ederim.
linkte var bak bu çok süper bir ürün tavsi ye ederim başka arkadaşlarda bakabilirmilleti traş eden makina
Braun Cruiser 3 ve Philips Coolskin kullandım. Braun düz alıyor. Yanak kısımları, bıyık ve faulller için çok kullanışlı. Dezavantajı ise illa ki kaçırdığı, alamadığı noktalar oluyor ve çene altını da alamıyor.
Philips Coolskin'in avantajı ise çene altını çok iyi alıyor. Kremli olduğu için cildi tahriş etmiyor. Jiletle traş olanlara kıyasla cildiniz yumuşacık kalıyor. Fakat cildinizin makineye alışması birkaç hafta sürüyor. Dezavantajı ise makinenin içine koyduğumuz Nivea tüp kremin fiyatı. Haftada bir traş oluyorsanız 2 ay yetiyor gerçi fakat yinede ufacık bir tüpe 20 TL vermek rahatsız ediyor. Sağlık için değer mi? Değer.