Şimdi Ara

Tras Makinasi Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar baslikta belirttigim gibi tras makinesi ariyorum.İlk makinem olacak.Max butce: 240-250 civari(10-20 lira oynayabilir).Philips veya Braun olsa daha iyi olur.Simdiden tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevaplicak kimse yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• havvaturna kullanıcısına yanıt
    Philipsin cildi cok tahris ettigi ve sakallarin yamuk cikmasina neden oldugunu duymustum acaba dogru mudur?Dogru degilse philips alacam yoksa braun

• philips ve braun kişisel bakımda çok iyi olarak biliyorum ben fiyatlarından da belli zaten o konuda şüphem yok.sadece model olarak kararsız kaldım
  • Şayet ilk defa traş makinası kullanacaksan döner başlıklardan uzak dur derim. Cildin traş makinesine alışana kadar çok rahatsız olur. Bu sebeple benim önerim Braun gibi düz başlık sahibi bir ürünü kullanman.

Fiyat konusunda çıkabiliyorsan aşağıdakine bi bak derim.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?CategoryID=26012156&ProductID=sgbraun790&catid=1&excamp=PGBIN[Braun]

• http://www.kliksa.com/urun/braun-series-7-790-cc-4-pulsonic-tiras-makinesi-braun-saat-hediyeli-/900091867

burada hepsiburada'daki fiyatın aynısına saat hediyelisi varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Traş makinesi tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    fakir hali yikama makinasi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herbie kullanıcısına yanıt
    Benim arkadasım philips doner bıçaklı almıştı bana kesinlikle doner bıcaklı al rahat et diyodu.Şimdi siz kesin alma diyosunuz.Neden almayayım acaba?Birde Fiyat 250 yi geçemez.Bu yüzden braun cruzer 6 face ile philips rq1150 arasında kallmıştım sizce hangisini tercih etmeliyim??
  • Düz başlık ile kullanımda kıl köklerinde daha az hareket olduğunu duymuştum. Ben düz başlık kullanıyorum, makinem Braun marka. Modelini okuyamadığım için yazamıyorum. Görüşüm düz başlıktan yana, Braun Cruzer 6.

• herbie kullanıcısına yanıt
    Peki teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.