Bildirim
Traş makinesi tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: RIDVANDINHO
Sakalı jilet kadar sıfır alabilen,gerektiğinde taraklarla kirli sakal veya düzeltme yapabileceğim bir makine tavsiye edebilir misiniz? Bütçe 100 civarı
Phılıps bodygroom sıfır alma konusunda nasıl ve ısınma sorunu var mı?
Bende aynı soruyu soruyorum arkadaşlar böyle bir makine varmı? -
Phılıps Qg3340 yi bugün teknosadan 99.90dan aldım.Deneyimlerimi paylaşırım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: RIDVANDINHO
Phılıps Qg3340 yi bugün teknosadan 99.90dan aldım.Deneyimlerimi paylaşırım :)
BENİM BİLDİĞİM SİNEK KAYDI YAPMIYOR BU ÜRÜN -
Kirli sakal için ideal çalışması,sıfır alma konusunda denemedim sadece delikli baslıgıyla kulak ve gozaltından sakal bıtısıne kadar olan kılları aldım sonuc gayet iyi tertemiz,cok sert degıl sakalım. -
panasonic er-1611 k almayı dusunuyorum 450 cıvarında tavsiye edermısınz yorumlarınızı beklıorum -
quote:
Orijinalden alıntı: tatlicesaret
panasonic er-1611 k almayı dusunuyorum 450 cıvarında tavsiye edermısınz yorumlarınızı beklıorum
ne amaçlarla kulanıcaksınız makineyi ? -
KİNG'in bu Ürününühttp://www.extraucuzluk.com/urun/king-p070-071-aquaduo-2in1-erkek-bakim-kiti_175883.aspx?CatId=4691 bi inceleyin derim fiyatı çok uygun ve kaliteli hediye almıştım ve memnun kaldılar :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- baymak kombi neden su eksiltir
- lav taşlı mangal yorumları
- klimalı oda nasıl nemlendirilir
- arçelik 3650 çamaşır makinesi
- braun multiquick 7 ve 9 arasındaki fark
- robot süpürge kamera görüntüleri
- en iyi saç kurutma makinesi
- en iyi hamur yoğurma makinesi
- en iyi ekmek yapma makinesi
- en iyi tost makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X