Şimdi Ara

Traş makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakalı jilet kadar sıfır alabilen,gerektiğinde taraklarla kirli sakal veya düzeltme yapabileceğim bir makine tavsiye edebilir misiniz? Bütçe 100 civarı
    Phılıps bodygroom sıfır alma konusunda nasıl ve ısınma sorunu var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RIDVANDINHO

Sakalı jilet kadar sıfır alabilen,gerektiğinde taraklarla kirli sakal veya düzeltme yapabileceğim bir makine tavsiye edebilir misiniz? Bütçe 100 civarı
    Phılıps bodygroom sıfır alma konusunda nasıl ve ısınma sorunu var mı?

Bende aynı soruyu soruyorum arkadaşlar böyle bir makine varmı?
  • Phılıps Qg3340 yi bugün teknosadan 99.90dan aldım.Deneyimlerimi paylaşırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDVANDINHO

Phılıps Qg3340 yi bugün teknosadan 99.90dan aldım.Deneyimlerimi paylaşırım :)

BENİM BİLDİĞİM SİNEK KAYDI YAPMIYOR BU ÜRÜN
  • Kirli sakal için ideal çalışması,sıfır alma konusunda denemedim sadece delikli baslıgıyla kulak ve gozaltından sakal bıtısıne kadar olan kılları aldım sonuc gayet iyi tertemiz,cok sert degıl sakalım.
  • panasonic er-1611 k almayı dusunuyorum 450 cıvarında tavsiye edermısınz yorumlarınızı beklıorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlicesaret

panasonic er-1611 k almayı dusunuyorum 450 cıvarında tavsiye edermısınz yorumlarınızı beklıorum

ne amaçlarla kulanıcaksınız makineyi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kahve Makinası Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Saç Kurutma Makinesi Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    BULAŞIK MAKİNASI TAVSİYESİ???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KİNG'in bu Ürününühttp://www.extraucuzluk.com/urun/king-p070-071-aquaduo-2in1-erkek-bakim-kiti_175883.aspx?CatId=4691 bi inceleyin derim fiyatı çok uygun ve kaliteli hediye almıştım ve memnun kaldılar :)
     Traş makinesi tavsiyesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.