Şimdi Ara

Travestiler tarafından tehtid ediliyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zQrba

Mal sahibi vazgeçince değil 2. bulduğu daireden vazgeçince vermem demiş. Sonuçta kapora bu tür durumlar için verilir. Gayette haklı arkadaş. Mal sahibi vazgeçince geri veriyimde demiş.

Burada mesele şu, alıcı arkadaş kaporayı ilk ev için aracı şahsa veriyor. Ama satıcı vazgeçtiğinden aradaki satış sözleşmesi geçersizleşiyor. Kapora zaten bu noktada iade edilmeli. Aracı arkadaş burada başka ev bulma meselesini işin içine sokuyor ki kendi işi devam etsin. Alıcı ikinci eve bakmak zorunda değil. Emlakçıya ben sana bu parayı vereyim git bana ev bul diye para vermezsin, istediğin yer bellidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben yanlış mı anladım o zaman olayı. 1. ev sahibi vazgeçiyor bu arkadaş paranı geri veriyim diyor. Müşteri verme parayı yeni ev bul diyor. 2. ev bulunuyor tamam tutacağım diyor. Ertesi gün ben vazgeçtim diyor. Burda emlakçı uğraşıp buluyor ama müşteri kabul edip, vazgeçiyor.

2. Ev işini emlakçı mı müşteri mi atıyor ortaya, buda ayrı mesele

• Ağzını yüzünü yıkadıklarında görürsün artık :))
  • Saplamazlar inş

• birincisi travestiyle ne işin var, normal insanmı yok iş yapacak, ikincisi parayı aldım vermem ayağına yatıyorsun, karşındaki insanın boş olmadığınıda unutma, üçüncüsü sen haksızsın 200 liraya yatacam diye, 1 milyarda hastane masrafı çıkartma kendine.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.