Şimdi Ara

Travestiler tarafından tehtid ediliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haksızsın ama sen yinede savcılığa ver ya da boş gezma,yoksa saplarlar korpe bir yerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Sen ilk önce türkçe konuşmayı , noktalama kullanmayı ve yazmayı öğren. Ayrıca travesti dediğin kişi gayet haklı. Kapora başlangıç parasıdır. Kimse kapmasın diye verilir.Vazgeçende mal sahibi zaten , ki travesti vazgeçmiş olsa bile o parayı geri vermek zorundasınız. İnsanın parasına bu şekilde konmak bir kere saygısızlıktır. Sen haksızsın şuan.

Sen ilk önce Türkçe konuşmayı, noktalama kullanmayı ve yazmayı öğren. Ayrıca travesti dediğin kişi gayet haklı. Kapora başlangıç parasıdır. Kimse kapmasın diye verilir.Vazgeçen de mal sahibi zaten, ki travesti vazgeçmiş olsa bile o parayı geri vermek zorundasınız. İnsanın parasına bu şekilde konmak bir kere saygısızlıktır. Sen haksızsın şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Senin elinde yazili olarak, verdiği kapora evi tutmazsa cayma bedeli olarak kabul edilir geri odenmez diye bir belge yoksa geri odemen lazim.

Haksizsin.

Bir de millete artislik yapıyorsun hakliyim diye. Orman kanunlariyla mi yonetiliyoruz. Neye gore haklisin ?

Var yavrum hepsi var tek akıllı sizmisiniz

• Hüseyin** kullanıcısına yanıt
    Misiniz ayri. Yavrummus 93lu bebe yavrum diyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin**

quote:

Orijinalden alıntı: Nizari

Haksızsın.

Dipnot: Hukuk öğrencisiyim.

Haklıyım
    Dipnot: boşa okuyorsun

Haksızsın.

Dipnot: Hukuk öğrencisiyim.
  • Mal sahibi vazgeçmiş, sen adamın parasına konmuşsun. Bu nasıl konu

• Türkçe öğretmenine selamlar. Hayatımda böyle berbat Türkçe görmedim.

• Mal sahibi vazgeçince değil 2. bulduğu daireden vazgeçince vermem demiş. Sonuçta kapora bu tür durumlar için verilir. Gayette haklı arkadaş. Mal sahibi vazgeçince geri veriyimde demiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Mal sahibi vazgeçince değil 2. bulduğu daireden vazgeçince vermem demiş. Sonuçta kapora bu tür durumlar için verilir. Gayette haklı arkadaş. Mal sahibi vazgeçince geri veriyimde demiş.

Gelde anlat hayatta bir başarısı olmayan bu öğretim sevdalılarına

• quote:

quote:

Mal sahibi vazgeçince değil 2. bulduğu daireden vazgeçince vermem demiş. Sonuçta kapora bu tür durumlar için verilir. Gayette haklı arkadaş. Mal sahibi vazgeçince geri veriyimde demiş.

Gelde anlat hayatta bir başarısı olmayan bu öğretim sevdalılarına

senin başarın travestilerden 200 tl çalmak mı.
  • Yazik adam o 200 tl yi kazanmak icin neler cekiyor. Ver gitsin.

• quote:

quote:

Sen ilk önce türkçe konuşmayı , noktalama kullanmayı ve yazmayı öğren. Ayrıca travesti dediğin kişi gayet haklı. Kapora başlangıç parasıdır. Kimse kapmasın diye verilir.Vazgeçende mal sahibi zaten , ki travesti vazgeçmiş olsa bile o parayı geri vermek zorundasınız. İnsanın parasına bu şekilde konmak bir kere saygısızlıktır. Sen haksızsın şuan.

boş yapma. ne haksızlığı kapora nedir işin adını koymaktır sonra vazgeçersen o para yanar.

Anladığım kadarıyla bu şahıs size kapora vermiş ama EV SAHİBİ caymış.Bu noktada sizin kaporayı kiracıya vermeniz lazım.Burada siz haksızsınız.
    Ha siz ben size başka ev bulurum deyip parayı vermedi iseniz ve kiracı kendine başka bir ev buldu ise 200 lira kaporayı paşa paşa vereceksiniz,adam sizin bulduğunuz evi tutmamış ki,öyle bir zorunluluğu da yok.
    Millete bir de boş yapma falan atarlanmayın gereksiz yere.

• Normalde kapora geri verilmez ama sizin durum biraz farklı.

• quote:

nerenle okuyon?

Kiracı demiş ki
    SİZ İKİNCİ DAİREYİ BULDUNUZ AMA BEN GİDİP BAKMADIM BİLE.YANİ 200 TL İLK EVİN KAPORASI.UYANIK EMLAKÇI BUNUN ÜSTÜNE YATMAYA ÇALIŞIYOR
    Siz de buna çanak tutuyorsunuz.

İşte millet bu yüzden emlakçılardan galericilerden soğuyor.Üçkağıtla para kazandıkları için.
  • Hem haksiz hem konu açıyorsun
    ,Dikkat et hakkı yenen insanlar tehlikelidir ya dava açar ya saplar

• Bune ya hem suçlu hem güçlü

Zenci arkadaşlarıyla kenarda kıstırırlar inşallah seni.
  • Zülüm varsa ölümde var umarım hak ettiğini alırsın
  • Umarım jiletlerler seni.
    Beleş paraya bayılıyor millet.
    Senin gibi leş kargaları yüzünden emlakcıların önünden geçmiyorum.
  • quote:

quote:

boş yapma. ne haksızlığı kapora nedir işin adını koymaktır sonra vazgeçersen o para yanar.

OHA BLOK
    ulan forumda hirsizindan tut dolandırıcisina kadar her çeşit adam var

• Travesti dediğin kişi senden daha erkekmiş. 200tl onun tek gecelik topladığı paradır yada 1-2 saatlik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.