Şimdi Ara

Travianer Yardım Programı 2009 (v1.0)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün yani 15 Ağustos 2009 tarihinde böyle br program yapmayaz başlamıştım ve de bitirdim program görevler ve sıkça sorulan soruları içermektedir.Ben travianer in beta zamanındayken oynardım tam sürümüne geçince oyunu anlamadım karışık geldi ve bıraktım ama birinden yardım alarak 15-20 gün önce tekrar başladım vede birilerine yardım etme ihtiyacı hissetdim ve de bu programı yaptım (biraz uzun oldu :D )

buyurun programı buradan indirin;
    http://rapid share.com/files/267947893/TravianerYardimv1.0.rar.html
    (linkteki boşlukları silin)

programda kesinlikle virüs yoktur sadece özel icon koymadığım için iconsuz gözükmektedir.

xmehterlerx
    www.travianer.de

• hangi programla yapdın banada ögretirmisin msn pm olarak at ögreteceksen
  • C# ile yaptom öretirim ancak bi şartla dur sana pm ile ulaşıyım :D
  • yokmu işine yarayan kesinlikle alıntı değildir :(((
  • Hort oluyor biliyorum ama pilot97 benim ilk hesabım sanırım. Konudaki program da yazdığım ilk ciddi program. 4 yıl önce(6. sınıfı bitirmiştim) bu programı yazdım ve burada paylaştım. Şimdi baktığınızda çok basit bir şey gibi gelebilir ama o zamanlar benim için büyük bir olaydı. Şimdiyse ileri seviye .NET uygulamaları (Özellikle masaüstü program ve web) geliştiriyorum. Bir yazılım firmasında çalışıyorum. Hobi olarak oyun geliştiriciliğiyle ilgileniyor, kendi motorumu yazıyorum.

Bu yorumu atmamın nedeni de bu işe yeni başlayacak arkadaşlar belki görür de şevklenir diye. Elbet bir yerden başlamanız gerekiyor. İlk çok basit uygulamalar yazıyorsunuz ancak merak ettikçe daha iyilerini yapmaya başlıyor ve kendinizi geliştiriyorsunuz. Asla umudunuzu kaybetmeyin! Bol bol çalışın ve merak edin. Sizde bir yazılımcı olabilirsiniz!

4 yıldır ilgim olsa da profesyonel olarak 1 yıldır yazılımcılıkla uğraşıyorum. Kısa zamanda gerçekten kendinizdeki gelişimi farkediyorsunuz.

Yazılımcı olmak istiyorsanız hangi dil falan filan diye sormayı bırakın. Oturun ve kodlayın!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.