Şimdi Ara

Tray işlemci alınır mı? (Satıcı hepsiburada i7 9700k) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Dediğin gibi mantıklı

Ekleme: Konu 26 Ocak'ta açılmış. Biri konuyu hortlatmış, ben yeni konu sanıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 3 Nisan 2019; 21:55:47 >
  • İmalat sırasında son testte YÜZDE YÜZ alamayan, ama kullanımda hiçbir problemi olmayan (yüzde 97 - 98 gibi düşünün) işlemcileri tray olarak, yüzde yüzlük işlemcileri ise kutulu olarak piyasaya sürüyorlar. Yirmi sene kadar önce bir incelemede okumuş olduğum bir bilgidir. Günümüzde değişmiş olabilir.
  • 2 ay kadar önce hepsiburadadan satıcısı hepsiburada şeklinde 9700k tray işlemci aldım. Fiyat bilindik yerlerde 3000 3100 tl lerden başlıyordu ve taksitte fiyat daha da artıyordu. Ben hepsiburadadan 2650 tl ye peşin fiyatına 6 taksitle aldım şu an kullanımda herhangi bir sıkıntısı yok gayet memnunum.

Tek sorun paketleme daha iyi olabilirdi silikon naylon bir kılıf gibi şeyin içinde göndermişler ve işlemci üzerinde termal macun sürülen bölgede ürünün seri numarasınun olduğu etiket basılıydı onu sökünce azıcık yapıskan izi kaldı onu da 2 dakikada silebiliyorsunuz ( belki diğer tray satan yerlerde bu etiket yoktur bilemiyorum ).

Onun harici zaten bu seviye işlemci alan stok soğutucu falan kullanmaz en kötü iyi bir hava soğutma alır takır ya da sıvı soğutma kullanır ben de öyle yapıyorum.Bu yüzden tray almak arada 100 200 tl den fazla varsa bana mantıklı geliyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.