Şimdi Ara

Tray işlemci alınır mı? (Satıcı hepsiburada i7 9700k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistem topluyorum yavas yavaş işlemci olarak i7 9700k alacağım şu an hepsiburadada satıcı hepsiburada olarak 2680 tl den satılıyor. Fakat işlemci f tray diye geçiyor yani araştırdığım kadarıyla kutusuz ve fansız olarak satılıyor. Fiyat uygun ama alsam mı almasam mı diye sizlere danışmak istedim kutulu versiyonlar 400 500 tl pahallı

Intel Core i7 9700K 3.6GHz 4.9GHz 12M 1151p F-Tray Fansız İşlemci

www.hepsiburada.com
    Intel Core i7 9700K 3.6GHz 4.9GHz 12M 1151p F-Tray Fansız Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/intel-core-i7-9700k-36ghz-49ghz-12m-1151p-f-tray-fansiz-islemci-p-HBV00000H2X5K?magaza=Hepsiburada

Amazonde den nzxt kraken sıvı sogutma sipariş verdiğim için intelin işlemci fanına zaten ihtiyacım yok ama tray işlemci alma diyende olmuş bazı forumlarda aklıma takıldı

Not sitede garanti durumu 24 ay yazıyor müşteri hizmetlerine Mail attım 2 gündür dönemediler !! ( n11 ve diğer sitelerde de bu işlemci yine tray olarak satılıyor ve onlarda 2 yıl garantili)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu seviyedeki İntel işlemcilerde zaten fan olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibartan

Bu seviyedeki İntel işlemcilerde zaten fan olmaz.
    Kutulu versiyondan farkı nedir bilginiz var mı?

• soğutucusuz ve resmi intel kutusuz gelir

onun dışında bire bir aynı işlemcidir

garantisi daha kısa olabilir

kısa garanti haricinde bir dezavantajı yoktur. zaten o işlemcilerin kutulu sürümleri de soğutucusuz geliyor
  • Islemci fabrika dan hatalı çıkmadı ise daha sonra garantilik bir işiniz olmaz kolay kolay. O yüzden tercih edilebilir

• Tek fark, biri tek tek kutuda gelirken, diğeri yumurta kutusu gibi bir kutuda toplu gelir. Onun haricinde garantisi vs. herşeyi aynıdır.
  • Tray candır gerisi heyecandır (K serisi intel işlemcilerde).

Ama sisteminiz idare ediyorsa ZEN 2 mimarili ryzen 3000 serisini görmeden yatırım yapmayın işlemciye büyük meblalar derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Timeguard T kullanıcısına yanıt
    Bende onu bekliyorum,inş en kosa sürede açıklanırda fazla beklemeyiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yüksek seviye işlemcileri tray olarak almak çok daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timeguard

Tray candır gerisi heyecandır (K serisi intel işlemcilerde).

Ama sisteminiz idare ediyorsa ZEN 2 mimarili ryzen 3000 serisini görmeden yatırım yapmayın işlemciye büyük meblalar derim.

Kesinlikle öyle yapacaktım yeni çıkacak 3000 serisi işlemci ve x470 bir anakart alacaktım ama çok araştırdım bir belirsizlik söz konusu. Ne zaman geleceği belli değil o kadar bekleyemem. Sonuçta yayın ya da render gibi işlerim de yok sadece oyun oynayacağım sürekli donanımda değiştrimeyi sevmiyorum almışken bir kere alaym dedim. Şu an ki sistemimi 2013 yılında kurmuştum.

Ayrıca Hepsiburadadan bu tray 9700k yı aldım
    Amazon de den ise gigabyte z390 auros master anakart aldım bakalım hayırlısı

Hepsiburada ürünün 2 yıl garantili oldığuna dair mail attı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• tray işlemci her türlü alınır. Kutulusu ile hiçbir fark olmaz aralarında, garanti süresi de yukarı söylendiği gibi kısa değil, sonuçta faturalı ve 2 yıl garantilidir. Özellikle K serilerinde zaten soğutucu çıkmadığını düşünürsek fiyat avantajlı tray ürünler çok rahat tercih edilebilir.
  • Evet 9600k kutulu 1800e aldım kutusuz ürün kullanılmıştır diye ama şöyle bir ayrıntı varmış sonradan öğrendim. Anakarta takılan işlemcinin üzerinde kenarlarda iz oluşuyor. Kendi işlemcimi anakarta takıp çıkarınca bu izi gördüm. Aldığınız işlemcinin üzerine bakın. Bir iz yoksa kullanılmamıştır. Bunu bilseydim 1650ye fansız tray 9600k alırdım. Siz işlemci gelince üst kısmını iyi inceleyin herhangi bir iz varsa Hepsiburada iade alır. Ben anakarta işlemciyi rami güç kaynağını vs her şeyi bağladım ama anakart mAtx olduğu için ekran kartını takamayınca iade ettim sorunsuz iade aldılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 2 Nisan 2019; 15:10:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: münşi

Evet 9600k kutulu 1800e aldım kutusuz ürün kullanılmıştır diye ama şöyle bir ayrıntı varmış sonradan öğrendim. Anakarta takılan işlemcinin üzerinde kenarlarda iz oluşuyor. Kendi işlemcimi anakarta takıp çıkarınca bu izi gördüm. Aldığınız işlemcinin üzerine bakın. Bir iz yoksa kullanılmamıştır. Bunu bilseydim 1650ye fansız tray 9600k alırdım. Siz işlemci gelince üst kısmını iyi inceleyin herhangi bir iz varsa Hepsiburada iade alır. Ben anakarta işlemciyi rami güç kaynağını vs her şeyi bağladım ama anakart mAtx olduğu için ekran kartını takamayınca iade ettim sorunsuz iade aldılar.
    Bu nasil bir izdir acaba fotografi var mi islemcinin

Ben de tray 9900k almayi dusunuyorum acaba kutusuz filan guvenilir mi boyle alisverise
  • insanları kandırmak ne kadar kolay yav kutusu açılmışi işlemciye 3000 diyor sinerji daha ucuz ve kutusunu ilk açanda sen olursun
    www.sinerji.gen.tr
    Intel Core i7 9700K 3.60 Ghz 12MB 1151p v2 14nm ��lemci
    https://www.sinerji.gen.tr/intel-core-i7-9700k-360-ghz-12mb-1151p-v2-14nm-islemci-pmu416507

edit geçmiş olsun yaglı kazıgı yemissin kutusu açılmış işlemciye 3000 saymıssın iptal et sıfır kutusu açılmamıs 200 tl daha ucuza benim önerdigim aynı işlemciyi al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Nisan 2019; 18:6:12 >

• Biraz araştırınca buldum. İşlemci bir anakarta takıldıysa bu iz resimdeki kadar belli olmasa bile yakından dikkatli bakınca illa görünür
    Tray işlemci alınır mı? (Satıcı hepsiburada i7 9700k)

• asko56 kullanıcısına yanıt
    Olmayan kutu nasıl açılacak?
  • mantıken bu işlemciler bir kutunun içinde geliyor ve birde yaglı kazık savunulucak bir yanbı yok benim kodgum ürün 200 tl daha ucuz ve kutusuda mevcut
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Çikolata tepsisi gibi düşün. Tray işlemciler ucuz olduğundan bu tepside toplu halde geliyor. Kutu ve fan yok:D

Lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/n727aa

• tamamda hocam kutusuz ürüne 3000 verene kadar kutusu olan ürüne 2800 vermesi daha mantıklı degilmi :D
    www.sinerji.gen.tr
    Intel Core i7 9700K 3.60 Ghz 12MB 1151p v2 14nm ��lemci
    https://www.sinerji.gen.tr/intel-core-i7-9700k-360-ghz-12mb-1151p-v2-14nm-islemci-pmu416507

bu arada ciddeen cikilata tepsisine benziyor demekki yayıncı arkdaşlara buı işlemciler gidiyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Nisan 2019; 21:19:18 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.