Sitem açalı 1 ay oldu ve 2 kere tema değişimi yaptım ilk başta günde 5 ziyaretçi alırken şimdi 300 çıktı neyse bir kişi bedava host veriyo ama ben kabul etmiyorum çünkü kendimi daha geliştirmem gerek diye düşünüyorum.Çünkü Bu işte yeniyim 6 ay oldu ve 5i. denemem bu site yapıp yazında kursa gidip bu işe noktayı koyup bitirmek istiyorum ne öğrendiysem kendi çabamla ve sizlerden aldığım bilgilerle...
Çok Konuşyum Galiba birde sitemin en büyük özelliği sayfalarca gezinip bi programı indirme çilesi yok. programı gör tıkla indir yani...
Yorumlarınızı Bekliyorum bu arada siteme ayda 2.5 ve 5.ytl ye reklam alıyorum ilgilenenler için huseyinalp66@hotmail.com ile iletişime geçsin
Tasarım olarak yapılacak bir yorum yok aslında. Tek belirtmek istediğim açılışta tüm bileşenlerin yüklenmesini bekleyen scripti kaldırmanın gerekliliği. Çünkü ısrarla bekledikten sonra sayfayı tam kapatıyordum ki site açıldı. Bırak site parça parça açılsın.
Ayrıca sitenin reklamını yapmanı ve banner şu kadar para ziyaretçisi bu kadar gibi ifadeleri de bu nedenle uygun bulmadığımı belirtmek isterim.
siteni başarılı buldum yalnız bence değiştirmen gereken bir kaç şey var.
1-ben mi görmedim bilmiyorum ama site içi arama yapılabilecek yer yok.olsa iyi olur. 2-üst tarafta google'da,gezginler'de vs. de ara diyen yerde program diye bir seçenek de mevcut ya,onu seçip ara deyince başka bir download sitesine yöneliyoruz.rakip site için çalışmış oluyorsun adeta 3-online kişi yi yanlış yazmışsın,onu düzeltebilirsin.