Şimdi Ara

Trdukkan.com ve bizdehesapli.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ramhttp://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=CML8GX3M2A1866C9R
    İşlemcihttp://www.trdukkan.com/Products-14242-amd-bulldozer-fx-4100-4-core-36-ghz-12mb-black-edition-am3.html
    Ucuz diye bu sitelerden seçtim ancak pek güvenemiyorum.Bilgi sahibi olan kişiler yorum yapabilirse birçok kişi kazıklanmaktan kurtulabilir diye düşünüyorum.

• tr dükkan için bende senin gibi bekledim yorum ama bulamadım yokmu buradan alış-veriş yapan...
    yarın alacağım bakalım ne olacak
  • arkadaşlar iki sitedende son 1 sene içerisinden alışveriş yaptım.herhangi bir sıkıntı olmadı.
  • bakalım 1-2 yorum daha gelsin %60 alacam
  • Bilen yokmu yav:?
  • Bizdehesaplı'dan önceki bikaç hafta içinde babama makina topladım. hızlı kargo dedikleri stoklarında olan ürünler 1günde eve geliyor. Bursa'da Resen bilgisayar firma adı sanırm. Cuma sabah 5 de faln sipariş verdim, cumartes sabah 10 civarı kargo eve geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

tr dükkan için bende senin gibi bekledim yorum ama bulamadım yokmu buradan alış-veriş yapan...

trdukkan hakkında bilmek öğrenmek istediğiniz konularda site yetkilisi olarak cevap verebilirim info@trdukkan.com a email atmanız yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dealer25

quote:

tr dükkan için bende senin gibi bekledim yorum ama bulamadım yokmu buradan alış-veriş yapan...

trdukkan hakkında bilmek öğrenmek istediğiniz konularda site yetkilisi olarak cevap verebilirim info@trdukkan.com a email atmanız yeterlidir.

mesala ben işim acele idi uygun fiyatlı bir anakart almak istedim.. nakit oğlum gelsin alsın adres verin dedim elden satış yokk dendi..acaba mantığı nedir ? elden almak ta ne mahsur var..millet nakit nakit diye ölürken...
  • TRdükkan'dan İ72700K işlemci aldım, hiçbir sıkıntı yaşamadım, saat 21.00'de dahi muhatap buldum sorduğum sorular en fazla 1 saat içinde cevaplandı, ayrıca fiyat da oldukça uygundu. (yazdıklarım sadece alışveriş deneyiminden ibarettir. Firma ile herhangi bir yakınlığım yoktur.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi law1979 -- 28 Ağustos 2012; 23:39:03 >
  • quote:

quote:

quote:

mesala ben işim acele idi uygun fiyatlı bir anakart almak istedim.. nakit oğlum gelsin alsın adres verin dedim elden satış yokk dendi..acaba mantığı nedir ? elden almak ta ne mahsur var..millet nakit nakit diye ölürken...

sayın ramazan develi bey bu sektörde oldukça çok deneyim yaşadığımız için elden teslim şeklini sadece cep telefonu ve notebook düzeyine indirmek zorunda kaldık zira alınan ürünün testi montajı kalitesinin tesbiti gibi malumunuz üzere zaman kaybettirecek ve hiç olmadık beklenmedik olumsuz tepkiler almamız , çok iyi niyetli olduğumuz zamanlarda malesef art niyetli olmakla itham edildiğimiz durumlar yaşamamak ve daha çok bilinçli müşteri kitlesine hitap edebilmek adına yapamıyoruz elden teslimatı.. aynı zamanda kargo ücretini minimal seviyede tutarak (5,90)TL müşteri ve kendi mağduriyetimizi azalttığımızı düşünüyoruz.. eğer ürün web sitemizde stokta var diyorsa %90 olarak vardır rahatlıkla alışverşinizi yapabilirsiniz.. herkese iyi forumlar..

• bizdehesapli.com'dam 3 parça fan ve 1 termal macun aldım, sorunsuz geldi ve fiyatları dolayısıyla tavsie ederim
    Ayrıca pahalix.com'ada bakmanızı öneririm
  • tr dükkan vewww.ucuzuburada.com sitelerini öneririm
  • trdukkan dan gecen hafta kasa topladım fiyatları makul alışverişte de hiçbir sıkıntı cıkmadı.
  • http://www.pratiksiparis.com dan anakart ve işlemci alıcam, siteden alışverıs yapan var mı güvenilir midir ?
  • quote:

quote:

bir şey sorabilir miyim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.