Şimdi Ara

Trek 3500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bisikletim çalındı onun yerine trek 3500 almayı düşünüyorum 3500un eksilerini artılarını yazabilir misiniz acaba bir de nerelerde ucuza bulurum istanbul içi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçe ve nerede kullanıcağını yazsan biz önersek
  • Nerede kullanacağım önemli değil bütçe ayarlanır bir şekilde ama ben bu bisikletin bir eksisi var mı öğrenmek istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraktiryaki

Nerede kullanacağım önemli değil bütçe ayarlanır bir şekilde ama ben bu bisikletin bir eksisi var mı öğrenmek istedim

trek 3900 kullanıyorum trek sağlamdır iyidir vs derler ama trek 3500 3700 3900 4300 de dahil gereksiz pahalı ve amerikada üretilen treklerde aslında fx serileri ve fiyatları 3000 dolardan başlayan bisikletleri asıl kalite olanları

ve trek 3 serileri genelde disk frenli ve gereksiz ağırlık yapar uzun yolda bozulduğunda v fren gibi tamiri mumkun dedğildir hidroliği suyu vs bakım geektirir disk frenin görüntüden başka bir artısı olmaz birde ani frende sağ elinizde başıma geldi ordan biliyorum su falan içersiniz önünüze biri atlar yol kaykandır vs olur aniden sol elinizle frene yuklendinizmi gerçi disk frende direk kitler tekeri takla bile attırır ani ön frenlerde

bende trek 3900 satıyoruö sıfırına göre aşırı derecede ucuz ikinci elleri bugun bir trek 3500 500 euro 3900 650 euro ama sahibinden de daha önceki model olmasına rağmen temizlerine 450 fiyat çekenler bile oldu tabi ilk bahar yz gibi 800 den aşağı kimse satmıyordu

sıfır fiyatları da her markada olduğu gibi indirimde yazın 1700 lira olan trek 3900 ler 1400 lere düşmüş

trek 3500 ler 3400 1000 lira seviyelerine düşmüş

benim bisiklet boyasına dokunulmadan üstüne kadro sökülmeden spreyle boyanmış olmasa bende 800 den aşağı satmam ama 250 lira yazdım şimdi bir kadrosunun ikinci elini bu fiyata satan yok ama satamadım işte ikinci elde olsa boya çizik vs olmayınca sıfır fiyatına yakın isteyenler var sahibindende parçalara bile..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.