Şimdi Ara

Trekking şişme mont 60 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
3
Favori
8.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Montu bugün gratis hediye çeki ile 30tl ye aldım, tam aradığım bir monttu ince mevsimlik, bugün hava rüzgarlıydı giydim denedim rüzgarı hiç hissetmedim, ben memnunum, 60 lira veripte 160 liralık mont performansı beklersenizde üzülürsünüz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun kalip olarak nasil acaba ?
    benim sipariş daha ulaşmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfista

kalıpları nasıl
    kalıp küçük hocam 1 beden büyük alın çok dar
  • Eyvallah teşekkür ederim.

• Deep Blue kullanıcısına yanıt
    aynısı hocam bu da, bildiğin poşet ama bunların yapısı zaten bÖyle
    ben su geçirme özelliğinı zamanla kaybettigi için almadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ürün geldi 1.90 boy 90 kg yum xl gayet iyi oldu ben beğendim rüzgârlı bir gündü gayet sıcak tuttu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakın zamanda bu montun kapüşonlu olanı satılıyordu hala satışa devam ediliyor 69.90 idi sanırım. Bu mağazada satılan en kalitesiz görünüme sahip ürün sıralamasında başa oynar. Daha önce görmüştüm ama indirim olunca gidip yakından inceledim. Bir kere ürün polyester bu bir. Kullanım amacınızı bilmem ama bu mont ile yürüyüş yapılmaz. Bu tip montları kullanım amacım yürüyüş sırasında genelde katman azaltıldığından durunca üşütmesin rüzgar geçirmesindir. Bu polyester üşütür ve hava geçirimi tahminimce çok zayıf olur. Kalıpları çok kötü M küçük geldi L biçimsiz durdu. Yadi demem o ki zaten edeceği ancak bu rakamlardır.
  • Sınıfta kızlarla giyim hakkında konuşurken (görece güzel) şişme montları sevmediğim ve etrafımda çokça giyildiği için nasıl bulduklarını sormuştum(hani belki bilmediğim birşey vardır, beğeniliyordur, modadır, bende alır giyerim diye)...

Pez.venk montu demişlerdi

Bana da hep itici gelmiştir. Giyen kesimden mi yoksa adının çıkmış olmasından mı bilmem, kime sorsam aşağı yukarı aynı cevap.

O gün bu gündür şişme mont diye bir şey yok benim için.
  • benim üründe geldi. normalde m giyerim herşeyde, bunda da m tam oldu. istanbulda 2-3 gündür hava soguk mesela, bu havalarda beni üşütmesin yeter benim için. görünüşü de güzel bu arada. kargocu kutuyu teslim etti, dedim bu ne içinde bişey yok bunun. ne tıkırtı var ne ağırlık var baska bir ürün daha almıstım. dedim sadece onu yolladılar herhalde yanlıslık olmus. kutuyu video kaydına alarak açtım bir sıkıntı olursa diye meğerse mont dediğimiz tüy gibi bişeymiş. bakalım soğukta kullanımını deneyimleyince ekleme yaparım.
  • Montun kolayca katlanıp az yer kaplamas için ince yapmışlar.. kalın olsa katlanamazdı.. ayrıca çer çöpün geri dönüşümünden yapılmış kumaşı.. bu da fiyatı azaltan bir etken olabilir mi bilmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Blue

130 liralık olarak satılanlardan 2 ay önce almıştım.Markası forclazdı, ancak iade ettim.Montun içinde ne bir astar,ne bir kaplama hiçbir şey yoktu,inanılmaz inceydi.Plastik naylon poşetten yapılmış bir yağmurluk gibi düşünün.Siparişi ulaşan arkadaşlar montun kalınlığı hakkında bilgi verebilirler mi
    130 lira olanının dan 2 ay önce bende aldım decathlon dan. Ördek tüyü filan olmasına kandık ama keşke almasaydım. Dediğiniz gibi kumaş kumaş değil, kötü bir naylon. O kadar iyi bakmama rağmen ön tarafından kalem ucu kadar bir yer delinmiş. Oradan her giyişimde tüy fırlıyor dışarı. Velhasılkelam üzerine 50-100 daha koyup adam gibi bir mont almadığıma pişmanım.

• çeki olup vermek isteyen varmı arkadaşlar
  • Bende m giyerim bunda da m gayet oldu kalibi dar degil normal kesim decathlonun genelde ic giyimi biraz dar dis giyimi biraz bol olur normal bedenlere kiyasla

Urun guzel nivea ceklerle aldim 🤙🏼

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.