Şimdi Ara

Trekstor 500GB Büyük Sorun??--Çözüldü--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Trekstor 500 GB Harddiske sahibim
    Modeli:DataStation maxi.mu
    DSMMU-S-SU-a
    Yaklaşık 470 GB kadar doluydu.Şuan Harddiski takıyorum 2-3 Dk boyunca okumaya calısıyo Sonra Okuyo (F):Yerel Disk Olarak ve daha biçimlendirilmemiş bir harddisk karsımda.470 GB filmim muzigim dosylarim gitti.Nasıl Cozebiliriz?Yardım Edebilirseniz Sevinirm.Bunun gibi hatayla karsılasan arkadaslarım varsa nasıl cozmustur?Dosyalarımı kurtarmam gerekli...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• benzer sorun bende de oldu... bu arada ben philips kullanıyorum. Bendeki sorunu scandisk yaparak çözebiliyorsun. umarım senin sorunun da bendeki kadar basittir. bu arada eğer etrafında mac kullanan biri varsa harddiski bir de onda dene. windowsun görmediği diskleri mac çatır çatır okuyor genelde...

Unutmadan Trekstor mükemmel bir marka. Almanlar işini biliyor.
  • başlat/çalıştır/cmd yazın.. ve açılacak dos penceresine chkdsk/r x: yazın (buradaki x i siz harici hddnizin harfini yazın..) entere basarak chkdsk hizmetini çalıştırın.
  • chkdsk hizmetini calıstırdım baya uzun surcek gıbı gozukuyo 1, 2 saat surer bu gıdısle
    ozgur ve dejaay arkadaslarım ikiinizede tesekkur ederım sonucu yazarım buraya.
  • ne oldu çözüldümü sorunun benimde buna benzer sorunum varda sonucu yazarmsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: kolgeee

ne oldu çözüldümü sorunun benimde buna benzer sorunum varda sonucu yazarmsın

arkadaşım chkdsk sandıgımdan uzun surdu onu cevapladıgım gun yapamadım dolayısıyla yaklasık 5-6 saat surdu ve sorun cozuldu suan takır takır eskısınden hızlı hız artısı neredeyse %100 dıyebılırım yardımcı olan arkadaslar cok tesekkur ederım
  • senin harddiski pc görüyor muydu kardeş
  • selamlar aynı konuyu tekrar ortaya cıkartıcam ama,

bende aynı sıstemi ve trekstor kullanıorum 2 ay kadar once bu durum basıma geldi ve forumda yazanları uyguladım denildigi gibi sorun cozuldu...

bi kac gun once aynı sey tekrar basıma geldi fakat bu sefer chckdsk yapamıyorum... windows checkdist utility kendini kapatıyor...

bu sorunun cozumu nedir?

birde kısa zmanda bu hatayı tekrar vermesinın bi anlamı varmı? hardisk ise yaramaz mı artık gibi falan işte...

bekliyorum cevapları

tesekkurler
  • chkdsk kapanıyorsa virüs olma ihtimali yüksek... spyware doctor ve avg antivirüsle güncelleştirmelerini yaparak sistemini komple tarat... kolay gelsin.
  • Arkadaslar sorun hala devam etmekte...

Xp kullanıyordum sistemi tarattim virus falan varmı die denilen programla hiç bişi bulamadı...

vista kurdum vista da hata veriyor aynı zmanda...

chechdisk nie calısmaz arkadaslar...

Fikri olan varmı

tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEnGAm

Beyler Trekstor 500 GB Harddiske sahibim
    Modeli:DataStation maxi.mu
    DSMMU-S-SU-a
    Yaklaşık 470 GB kadar doluydu.Şuan Harddiski takıyorum 2-3 Dk boyunca okumaya calısıyo Sonra Okuyo (F):Yerel Disk Olarak ve daha biçimlendirilmemiş bir harddisk karsımda.470 GB filmim muzigim dosylarim gitti.Nasıl Cozebiliriz?Yardım Edebilirseniz Sevinirm.Bunun gibi hatayla karsılasan arkadaslarım varsa nasıl cozmustur?Dosyalarımı kurtarmam gerekli...

selam aynı alet bende de var 450 den fazlasını doldurdum, şimdi çökme korkusuyla 1 tb lık bişey almayı düşünüyorum, sen nasıl kullanıyordun hdd yi? bende hiç bir arıza yaratmadı şimdiye kadar, kaç yıldır kullanıyordun, benimki 1 yıl oldu..
  • bu arada sözkonusu trekstorun içinden çin yapımı HİTACHİ Deskstar çıkıyor.. terekstordan ayırmaya çalıştım ama vida sistemi çok kazık!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.