Bildirim
trekstor organix vs trekstor cebrax !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ses kalitesi ve yüksekliği olarak cebrax bile nanoya fark atar cebrax ın sesinin cowon u3 den daha kaliteli çıktığını söylüyordu bir arkadaş yalnız tavsiyem ne olursa olsun trekstor organix elimde hem vibez hem organix var vibezin sesini bilen bilir rakipsiz ona rağmen yolda giderken dinlemek için organix i yanıma alıyorum daha kulanışlı geliyor almak istediğin cevabı veriyorum trekstor un zaten piyasada çok kaliteli sesi olan iki mp3 playeri var biri organix diğeri ise ses kalitesiyle rakipsiz vibez yalnız ne olursa olsun organix al derim ses yüksekliği konusunda çok iyi 32ohm de 20+20mw güç çıkışı veriyor sağır edecek kadar yüksek vede çok kaliteli cx500 le kullanacaksan çok şanslısın organix+cx500 ikilisinin vereceği sesi hayal bile edemiyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X