Şimdi Ara

Trendyol 700/150 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.865
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 800/100 olarak yeni bir kupon göndermişler

Trendyol 700/150 indirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2019 yılı enflasyonuyla bolca 300/150 kupon veren Trenyolu, 750/150 gibi derde derman olmayan bir oranda kupon verip akşam olmadan siliyor...

Gelinen noktaya bak...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dün kullanacaktım; 2 dakika içinde uçtu.
    At hırsızlarının platformunu mümkün mertebe kullanmamaya çalışıyorum.
    Bir tane daha platform gelmeli artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 liralık indirim, ancak o ürün için trendyola ödenen komisyonu silip ürünün hakiki fiyatından satılması olayıdır. ünlü bir markanın bir ürünü kendi sitesinde, trendyoldaki fiyatından 130 lira daha düşük fiyatlıydı... kuponu uyguladığında piyasa fiyatıyla aynı seviyeye geliyordu, satın almaktan vazgeçtim... ne alırım diye düşünene kadar kupon tükenmiş... alışveriş yapmamaya devam ki, yine kupon tanımlasınlar...

• E kuponlar tükenmiş ne anladim bu işten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trendyolu bilmiyormusunuz, kuponu neden beklettiniz ki?

Geldi ve gördün o an hemen gömeceksin kuponu.

• amentus kullanıcısına yanıt
    Çöp

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 5 yıl önce 300/150 ,200/100 kuponlar verirlerdi, paranın değeri öldü kuponlar aynı kaldı ve dahası sınırlı sayıda verip siliyorlar hesaptan, onda bile cimrilik yapıyorlarTrendyol 700/150 indirim 

• Trendyol Çinlilere satıldıktan sonra tam Çin işi oldu. Çinliler gibi neredeyse helaya bile reklam veriyor, çakma ürünlerin satışına göz yumuyorlar, sonra da bir şey olduğu zaman çingene gibi insanı uğraştırıyor. Bir de açgözlü gibi yüzde on bile etmeyen kupon veriyor, onu da süreli veriyorlar paşam. Artık parası neyse verip önce Amazon'dan, sonra n11'den alıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.