< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol 75/25 Hoşgeldin Kuponlarını Geri Alıyor (2. sayfa)
-
-
Benim 75/25 lerde silinmiş.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Mouse alacaktım gitmiş güzelim kupon.
-
Ulen bir tane hesabımız var,gitmiş oradaki kuponu silmiş lanet olasıca Alibaba...Baba dedik babayı elimize........neyse devamını yazmıyorum siz anlarsınız...
-
Gündüz liste yaptım akşam oturdum bilgisayara ve hüsran ? ꈍᴥꈍ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gündüz liste yaptım akşam oturdum bilgisayara ve hüsran ? ꈍᴥꈍ?
Silmiş benim 3 adet kuponumu
Alacağım kitapları n11 den sipariş verdim, trendyola güvenmemek lazım kesinlikle
-
quote:
Orijinalden alıntı: recplayerAlacağım kitapları n11 den sipariş verdim, trendyola güvenmemek lazım kesinlikle
kesinlikle bu firma güvenilmez rezil bi firma.
uzak durmak lazım.
-
artık kupon da vermiyor gibi, 3 gündür gelmiyor bana doğru düzgün
-
Benim de silinmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Verilen kuponu silmesi anlamsız olmuş bence de. Yeni hesaplar açılmasını önlemek istiyorsa cüzdanda olduğu gibi farklı telefon no ile kayıt sistemi uygulayabilirlerdi. Olan mevcut kullanılmayı bekleyen kuponlara oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: bayguru
Gündüz liste yaptım akşam oturdum bilgisayara ve hüsran ? ꈍᴥꈍ?şu 75 liralık listeyi merak ettim! paramız bayağı değerli de biz mi farkında değiliz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Giantballs -- 14 Ekim 2020; 15:31:14 > -
Birkaç hesaptan canım o kadar da değil (◠‿◕)quote:
Orijinalden alıntı: Giantballsşu 75 liralık listeyi merak ettim! paramız bayağı değerli de biz mi farkında değiliz?
Alıntıları Göster
Sepete bir şey ekleyip çıkartınca Trendyol üzülüyor galiba kuponları hemen geri alıyor.
Benim hiç kullanmadığım bir hesabım vardı ona gelmişti kullanmadım kuponu tekrar yüklendi 12 sinde şimdi baktım hala duruyor.
kullandığım hesaba geç teslimat kuponu yüklediler kolonya aldım est ve sahte ürün geldi. iade ettim geri yüklediler. çocuğa kitap aldım sonrasında cüzdanı kullanayım diye siparişi iptal ettim etmez olaydım neymiş kupon bilmem ne olmuş hesabı banladılar. müşteri hizmetlerini arıyorum yok 2 kere kupon iptal olmuş hesap tekrardan açılmazmış yeni hesap açın. diyorum ki siz sahte ürün satıyorsunuz sizin suçunuz. hesap banladı. bu trendyola acımamak lazım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X