< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Trendyol ahmet ipek et ve sucukları (9. sayfa)
-
-
Ben cumartesi gunu foto ekledim hocam. yaprak döner çok güzel. antrikot pastırma da çok güzel.
-
Sucuk tekrar indirimde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben denedim bir kez aşırı baharatlı yiyemedim. Normal sucuğa benzemiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Link paylaşabilir misiniz ben aratınca çıkmıyor
-
-
Sürekli fiyat değişiyor anlamadım. Pastırma 260 dan 750 ye çıkmıştı, şimdi 417 ye düşmüş
6 manda sucuk 2 kavurma 250gr antrikot pastırma aldım.bu sabah geldi kargo köpük kutu içinde . içerisinde buz aküsü yoktu,sucuk paketleri biraz nemliydi umarım dondurulup gönderilmemiştir. sucuk bir cumhuriyet yada polonez değil ama namet danet ayarında .baharatı normal. tosta denedim . hiç rahatsız etmedi. kavurma güzel yağ oranı az. ama pastırma keşke daha çok alsaymışım.eskiden kapalıçarşıdan alırdık aynı tadında . çemenide yok denecek kadar az. ayrıca kutu içinde pişmaniye ve lokum da göndermişler. ben alışverişimden memnun kaldım. haber veren arkadaş da firmada sağolsun
-
Satıcı kim arkadaşlar farklı satıcılar satıyor ben bulamadım ürünleri
URL not found diyor
trendyol.comAhmet İpek Gurme Ürünleri, İndirim ve Kampanyaları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/magaza/ahmet-ipek-gurme-m-123491?sst=0
-
Bugün yaprak döneri yaptım gayet güzeldi. 52 liraya son zamanların en güzel fiyat performans fırsatı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.can.tas -- 25 Mart 2024; 20:47:42 >
Pastırmaları iptal ettiğime pişman oldum be.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende az kalsın iptal edecektim sonra dedim pastırmaya hile zor olur ama sucuk alsam kesin iptali basardım , ondan pek emin olamıyorum ayrıca pastırmanın yorumları da güzel diye hatırlıyorum .
-
Afiyet olsun. Bimde Amasya Et üretimi vardı. Ondan alayım bari. Kilosu 600 küsura geliyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Eyw hocam , ankarada isen başkent markete sucuk 309 tl haberin olsun . Et yerli kesim, mansur başkan sağolsun :) . Kıyma ve et uygun ama kuyruğa girmen lazım :)
-
ben 3kg et döner aldım bugün geldi,1 parca buz atmıslar kutu icine ne sıcak ne soguktu buzda biraz erimiş(paketli) dönerler orta şeker görünüyor, bana pişmaniye-lokum koymamıslar :D 550tlye 3kg döner gayet iyi kanımca
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X