Şimdi Ara

Trendyol Alışverişinde Exxen Bedava (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
2
Favori
10.216
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • üstüne para verseler almam,bakmam acuna destek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 17 Mart 2021; 20:41:37 >
  • Biri bana Exen üyesi olmanın bir mantığını söylesin. GERÇEKTEN SAMİMİYETLE SORUYORUM ?

• Bütün espriler yapılmış ya

• Bı ara hem deneme amaçlı, hem çocuk kral Şakir mikrop avcisi izlesin diye üye olmuştum. 10-15 dk ya bir reklam çıkıyor. Ve reklamı da sonuna kadar essek gibi izletiyor. 35-45 saniye civarı. Reklamı atla seçeneği de yok. Paralı platformda reklam, saçmalığa bak. Acun da anladı heralde milletin pek üye olmayacağını, bari reklamdan kazaniyim dedi herhal.
    Tolgshowa baktım, 5 para etmez, eski arkadaşım bölümleri daha iyiydi. Kral Şakir de 5 para etmez. Hem 40 dk, hem çok vasat konu-gorsellik. En kotu bolumu şimdiye kadarkilerin. Hasan can kaya izledim, bı tek o tatmin etti. Gerisi tırı vırı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya ne zaman sona eriyor bir alisverisim var da kampanyadan sonraya erteleyecegim.

• simerazzı kullanıcısına yanıt

hakikaten bana espri kalmamış :))

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt

Yok be hocam benım etrafımda bır tane malum partili yok ama hepsinin tv de izledikleri tekşey fox haber ve survivor.

• Bedava degil 500 lira verse uye olmam o sacmaliga.

• Bilmeden alışveriş yaptım. Bedava vermişler bu şeyi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum hemen.

• 100 tl üzerine 2 kere alışveriş yaptım. Vermediler. Zaten bedava verseler izlemem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Exxen için kuruş harcamam ,acun kanallarını en son ne zaman izledim hatırlamıyorum bile

• quote:

Orijinalden alıntı: mitokondrioglukadayi

Bedava degil 500 lira verse uye olmam o sacmaliga.

Al parayı netflixten 18 aylık üyelik yaparsın :)

• Buİnsansa kullanıcısına yanıt
    Asiri derecede begenerek izledigim bir dizi ve trt dizi sektörüne resmen tv televizyonunun çıta atlattı. Dış güçlerin bu ülkeye saldirmasi hic bir zaman bitmedi ve bitmeyecekte bu ulkeyi öldürmeyecekler nemalandiklari için fakat her sekilde süründurucekler. Ulkeleri siyasiler değil parasi olanlarin yonettigi bir gerçek artik ve net. Yabancilarin Bir iş adamı dahi Türkiye de doları ziplatabiliyor. Bu işin başlangıcı torpille ise alimdir torpil denilen iş yeni cikan birsey degil esegi baglasan oy alir partisinden beri her zaman var. Teşkilatı sevmemin nedeni Heytt bee deyip Türkiye yle gururduydugumdan değil zamaninda astsubayliga da girdim VKi ve spor 100 puanim ustelik univ. Mezunu ve mulakatta sorulan soruyuda bildim fakat gel gelelim torpil yuzudunden liseliler alindi. Daha sonrasinda bekcilik içinde baska sehire gidildi yaklasik 1 yil sürdü o da basarili olup birde univ.mezunu olduğum halde liseliler torpili olan alindi iki kelimeyi araya getiremeyen insanlar. Suanda akp de chp de durumundan memnun chp basa gelmese bile istediği kisiyi torpille ise sokuyor fakat koyunlar da forum da a partisi iyi b partisi iyi diyerek zamani geçiriyor.
    Bu forumda da su sürü lük var biri ortaya birsey atıyor gerisi pesinden gidip gerçek hayatta da oyle sanıyor. Partiyle dijital yayin platformunun bir tutuldugu yeride ancak bu sitede bulurdun fakat kötü bir haberim var Acun Fenerbahçeli. He birde sicak fırsatlar bolumumde 100tl değil 5/10 bin tl bile harcanıyor exxene oyle böyle diyen adama gelen kodu bana ver desen. Ne vercem la o benim hakkim kazandim ben onu ayagina tutuşur. Onu da yapmazsa cek satista 2tl hatta 1tl bile olsa satip nemalanir. 2006 dan beri aktif surekli buradayım o yüzden sitenin huyunu anlatayim...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.