< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendyol Antep Sepeti Gurme Tuzlu Antep Fıstığı 1 KG 59.95 (7. sayfa)
-
-
Siparişte hem kupon hem tosla kullanınca mecbur iptal etmemiştim ama gerçekten şaşırttılar.
1 kg fındık yanında bir kaç parça daha ürün almıştım. Dalga geçer gibi poşet içine koyup 0 korumayla kargolamışlar. Trendyol iade edin dışında bir çözüm sunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KSK_istayfa -- 4 Aralık 2020; 16:48:23 > -
Sepete geldik!
antep sepeti firması bizi keleğe getirdi
1 kg içinin nerdeyse yarısı küçücük , kapalı , çürük, bayat !
eski yeni karıştırmışlar
Antep Sepeti diye
-
Kanneciden aldığım fıstık geldi. Oh be dedim nihayet adam gibi bı fıstık yicez. Tuzu iyi, içi dolu, kapalı oranı çok az. Bı tık daha iri olsa A101 deki ana citlak.
.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuzsuz ve sadece Antep fıstık tadı var, çok beğenildi Kanneci Ben tuzlu sevdiğim için Alagözler'inkini de satın alırım, tercih sizin...quote:
Orijinalden alıntı: iandi
Valla 2kg almıştım allahtan burada yazılanları görüp iptal ettim. Kanneci den aldım bakalım nasıl çıkacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vitriolSepete geldik!
antep sepeti firması bizi keleğe getirdi
1 kg içinin nerdeyse yarısı küçücük , kapalı , çürük, bayat !
eski yeni karıştırmışlar
Antep Sepeti diye
yorumları okuyunca hemen iptal edip 5 lira farkla alagözler den aldım.şuan kargoda bakalım nasıl çıkacak
https://www.trendyol.com/alagozler/kavrulmus-antep-fistigi-naturel-1-kg-p-40288663
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 6 Aralık 2020; 16:18:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X