Yaklaşık 2 kase yedim kaseler tam dolu değil tabiki , en az o kasedeki kadar ağzı kapalı çıkıyor , paketin fotoğrafındaki fıstıklar büyük gibi gözükmesin gerçekten çok az miktarda büyük çıkıyor , diğer yandan alagözün siirt fıstığını attım , bunun yanında o mükemmel ötesi , bunda 2 kasede fazlasıyla kesti ve ağzım acı tadında kaldı ama o siirt olan alagözde 1 paket bitii :) ikinciyi açmadım :)) karar sizin tabi isteyen alıp yorumunu yapsın ama ben pişman oldum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r__kara -- 26 Kasım 2020; 20:18:26 > |
Trendyol Antep Sepeti Gurme Tuzlu Antep Fıstığı 1 KG 59.95 (4. sayfa)
-
-
Hocam geldi mi ürün yorumunuz nedir? -
6 kilo almıştım dün elime ulaştı ürünler önceki aldiklarima gore daha iri ve taze geldi bana. -
Alagözler harika ya yalnız çakma alagözler var ona dikkat edin en çok yorumlu olandan alın süper
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar 100/40 kupon nasıl alabilirim?
tşkrler.ben hemen iptal ettim
-
25 tl altlimitsiz cek kullanmistim iptal etsem cek geri gelirmi
quote:
Orijinalden alıntı: kompocyo
6 kilo almıştım dün elime ulaştı ürünler önceki aldiklarima gore daha iri ve taze geldi bana.fotoğraflarını atabilir misiniz acaba bana gelenden farklı bir ürün mü gönderdiler size merak ettim doğrusu :)
-
2 kg almıştım iptal ettim bende trendteki yeni yorumlara göre 3 gündürde kargo verilmedi zaten
çekim geri yüklendi
-
bu nasıl GURME antep sepeti yahu?
kabuğu büyük içi küçücük mü çıkıyor?
kapalı oranı da fazla mıymış?
tadı da fazla kavrulduğundan acı mı?
fakat şunu da söyleyeyim Alagözlerin 1 kg paketleri de bazen çok iyi çıkıyor kapalısı çok az lezetli
ve bazen de çok kötü kapalı
içi boş çürük tadı kötü elenti
veya küçüğü büyüğü karşık geldiği de oldu
yani antep fıstığı işi de şans işi gibi
antep sepeti GURME ise özenli olmalıydı yok öyle fiyat 59.95e düşürüp vatandaşı galeyana getirmek!
-
Arkadaşlar alagözler Antep fıstığı gürme arasında kaldım hangisini tavsiye ediyorsunuz ?
Bu ikili 1 kilo olan çakma olan olabilir mi siz hangisini almıştınız .
-
İptal ettim ancak indirim kopunu ne zaman yansir hesaba
Para iadesi Tosla'ya geldi mi? sonra yine 100/30 a katılabilir miyiz yine alışveriş yapsak acaba?
-
Kanneciden aldim nasildir kanneci
Valla yorumlardan sonra iptal edip kanneci sipariş çektim dün akşam. Bugün sabah direk kargoya vermişler. Diğeri 3 gündür verilmedi neredeyse. Kannecinin yorumları güzel deniliyordu bakalım görecez.
2kg almıştım. Pek beğenmedik, orta kalite sayılır -
25 tl lik indirim kodunu nereden aldınız -
İptal etmekte geç kalmışız. Öncesinde yorumlar 5 yıldızdı, şimdi baktım 3'e kadar düşmüş. Zaten 60TL'ye satıyorsunuz, fırsatçılığın ne alemi var, artık işini hakkıyla yapan kimse kalmamış. Umarım yorumdakilerden farklı gelir diyeceğim ama aynı paketten koyulmuştur muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X