Şimdi Ara

TRENDYOL ÇAKMA ÜRÜN, KABUL OLMAYAN İADE VE FAZLASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Trendyol ERAGON STORE'dan aldığım ERAGON marka traş makinası için. Adını bile duymadığım görseldekinden farklı marka ürün gönderdi. Ürünün kutusu jelatinsiz, hologramsız ve açıktı hatta traş makinası başlığı bile takılıydı. Sadece makina çalışıryormu diye çalıştırıdım ve kapattım kutusuna geri koyup iade ettim.

Ürün elime 31 ocakta geldi, ertesi gün 1 şubatta cumartesi gidip kargoya teslim ettim.

İade kabul olmadı diye 6 şubatta dönüş geldi ve 6 şubattan beri ürünü bana geri göndermiyorlar. 6 şubattan beri 2 kere sanki ürün bana gelmiş tekrar iade etmişim ve tekrar kabul olmamış gibi 2 şüpheli işlem yapıldı. Trendyol yardımcı olmadığı gibi bu işlem niye yapıldı diye soruyorum. ürünü bana göndermekte gecikmişler tekrar iade yapmışım gibi gösteriyorlar???? iyide neden? Demekki ürünün bana gönderimi için bir süre var ve belliki bu süreye oynuyorlar. İlk etapta kutu açık olduğu için iademin kabul olmadığını söyleyen trendyol birkaç aramadan sonra makinada kıl var demeye başladı.

Kutunun açık olduğunu defalarca söylediğim için tavırlarını değiştirip kılı bahane ettiler. Demek bana gelmeden önce makina kullanılmış. neymiş efendim ilk aldığımda kutu açıkmış diye fotoğraf çekecekmişim? Fotoğraf çeksem diyeceklerki kutunun jelatinini açtın öyle çektin bizden çıkışta jelatinliydi.

Trendyol ve eragon store bir olmuş paranın ve malın üstüne yatmak için tam 1 aydır uğraştırıyorlar ürünüde geri göndermiyorlar. Hatta tüketici hakem heyetine gidicem ilk iade tarihim hakkında belge istiyorum diyorlar 6 şubattan sonra tekrar katakulli yaptıkları iade tarihini bana söylüyorlar.
    Trendyol.com
    Eragon Profesyonel Şarjlı Saç Sakal Kesme Traş Tıraş Makinesi 17604 | Trendyol
    https://www.trendyol.com/eragon/profesyonel-sarjli-sac-sakal-kesme-tras-tiras-makinesi-p-31459051

ürün bu ama gelen ürün ultra htc mi öyle bir marka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskuksk -- 20 Şubat 2020; 15:38:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.