Şimdi Ara

Trendyol'da 100 TL Üzeri Yüzde 20 İndirim Selfy (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
577
Cevap
23
Favori
92.788
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu içerisinde kod paylaşımı yasak arkadaşlar ceza yemeyin durduk yere.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim yapmıyor artık var mı alabilen indirim
  • Öğlen 2de bot almıştım kod ile

• Benim xiaomi Tv box kargoya verilmiş bakalım inş sorunsuz gelir.
  • Ücretsiz kod isteyen arkadaşlar.

edir: ucretsiz vermiyorum artik arkadaslar 150 den fazla verdim surekli aynı kişiler ve link verenler var yoruldum o şekilde bilginiz olsun

https://forum.donanimhaber.com/trendyol-selfy-kodlari-ucretsiz--140491702-2#140518799

Bu sayfaya yazin ve 1 den fazla talep etmeyin lütfen

Lütfen pm atmayın takip edemiyorum. Sayfaya yazın oradan yollarım kodunuzu sürekli aktifim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunkBunny -- 27 Ekim 2019; 14:31:11 >

• ücretsiz olarak vermeye devam ediyorum.

pm atabilirsiniz ama 1 den fazla vermiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • micro sd karlarda bi ara gecitordu sonra kalkti son durumda durum nedir

• arkadaşlar merhaba, selfy kodu ile iki ürün sipariş ettim. daha sonra satıcıyla konuştum bir tanesi beklediğim gibi değilmiş. iptal etsem ücret iadesi nasıl oluyor? cevap verebilirseniz sevinirim.

• bu teknolom satıcısından mi band 4 aldım paketi açtım cihaz 0 sarj normalde az biraz sarjı olması lazım değil mi sarj ediyorum sarj almıyor iade edicem normali böyle değildir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: asyalcin

arkadaşlar merhaba, selfy kodu ile iki ürün sipariş ettim. daha sonra satıcıyla konuştum bir tanesi beklediğim gibi değilmiş. iptal etsem ücret iadesi nasıl oluyor? cevap verebilirseniz sevinirim.

• İptal ya da iade gerçekleştirildiği halde kampanya koşulları sağlanmaya devam ediyorsa kampanya iptal olmaz.

• İptal ya da iade sonrası siparişte kalan ürünler kampanya şartlarını sağlamaya yetmiyorsa kampanya iptal olur. Ücret iadesi kampanyanın indirimi düşülerek yapılır.

İPUCU:

Kargo bedava kampanyasıyla oluşturulan siparişlerin iptal/iadesi olursa ve kalan tutar kampanya şartını sağlamıyorsa iade edilecek ürün bedelinden kargo ücreti düşülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T. Soprano -- 26 Ekim 2019; 18:11:15 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.