< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DansastasTR -- 30 Ekim 2019; 9:30:41 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DansastasTR -- 30 Ekim 2019; 9:30:41 > |
siteleri bile bile zarara uğratan kansızlar yüzünden böyle oldu. özellikle birkaç kişi biliyorum çek satışın müdavimlerinden; hepsiburada dan 50 tl lik çek kazanmak için 50 liralık sepet yapıp (50 lira üzeri kargo ücretsiz) 46 kuruşluk kalem üzerine 49,50 küsür liralık malzeme ekliyorlar. ödeme yaptıktan sonra 49,50 liralık ürünü iptal edip kalemi ücretsiz kargoyla alıp üzerine çek kazanıyorlar. bunu da çek satışta satıyorlar. üstelik binlerce hesapla bu işlemi yapan var... açık söylüyorum bunu yapanların yatacak yeri yok. düpedüz hırsızlık bu. siteler böyle yağmalandıkça, alışverişlerini indirimli yapmak isteyen son kullanıcılar için kapılar bir bir kapanıyor. yarın öbür gün diyeceğiz ki alışverişlerimizi kuponla yapardık uyguna gelirdi. yarın bugünden daha kötü olacak
|
Klasik Trendyol , alacak birşeyler ararsın kod var uygun alayım diye, bakarsın edersin bulursun eklersin sepete tam siparişi vereceksin , kod bu butikte geçerli değil, kod çalışmıyor vs vs Trendyol fıtık eder adamı
|
Ücretsiz kod isteyen arkadaşlar.
edir: ucretsiz vermiyorum artik arkadaslar 150 den fazla verdim surekli aynı kişiler ve link verenler var yoruldum o şekilde bilginiz olsun https://forum.donanimhaber.com/trendyol-selfy-kodlari-ucretsiz--140491702-2#140518799 Bu sayfaya yazin ve 1 den fazla talep etmeyin lütfen Lütfen pm atmayın takip edemiyorum. Sayfaya yazın oradan yollarım kodunuzu sürekli aktifim |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 13 Eylül 2019; 17:52:41 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 13 Eylül 2019; 18:19:18 > |
|
|
|
|
|
|