Şimdi Ara

Trendyol James donkey 240gb ssd 145.tl selfy kodu ile (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
7
Favori
18.256
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı vefalı arkadaşlar ücretsiz veriyor kodları.
  • Benim JD240 SSD kargoya verilmiş.
  • Diğer kodlara bir şey demem de şu kodu parayla satmayın ayıptır yahu! TürkTelekom Selfy kullanıcıları zaten sınırsız alıyor, sınırsız olan bir şeyi satmak hiç etik değil, bilmeyene öğretin, zaten arkadaşında kardeşinde Selfy avantajları vardı..

Kuponlar geçmiyor artık. (Konunun birinde ben 5-6 kod yazdım,ücretsiz paylaştım, diğer arkadaşlar da kod paylaştı ücretsiz.) Hadi her kişiye bir tane sunulan kod olsa satılmasını anlarım ama zaten sınırsızca alınıyordu kod.

Ek: Avansas'ın yeni üyelere verdiği sabit indirim kodunu satanlar oldu(örnek, atıyorum "YENI20" gibi bir genel kodu sattılar), ben ilk başta kanıyordum, üyelere özel tanımlanıyor sanıyordum, herkese verilen kodu satıyormuş, ayıp be. Kupon, indirim isteyenlere söyleseler adamların cebinden parasını alamayacaklar, 2 lira için bu bilgiyi vermeyip kendileri hesap açıp satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckulteli -- 23 Ekim 2019; 17:26:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• benim ssd de kargoya verildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kodlar artık geçersiz mi? kampanya bitti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

kodlar artık geçersiz mi? kampanya bitti mi?
    kampanya bıttımı arkadaslar ?n
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Diğer kodlara bir şey demem de şu kodu parayla satmayın ayıptır yahu! TürkTelekom Selfy kullanıcıları zaten sınırsız alıyor, sınırsız olan bir şeyi satmak hiç etik değil, bilmeyene öğretin, zaten arkadaşında kardeşinde Selfy avantajları vardı..

Kuponlar geçmiyor artık. (Konunun birinde ben 5-6 kod yazdım,ücretsiz paylaştım, diğer arkadaşlar da kod paylaştı ücretsiz.) Hadi her kişiye bir tane sunulan kod olsa satılmasını anlarım ama zaten sınırsızca alınıyordu kod.

Ek: Avansas'ın yeni üyelere verdiği sabit indirim kodunu satanlar oldu(örnek, atıyorum "YENI20" gibi bir genel kodu sattılar), ben ilk başta kanıyordum, üyelere özel tanımlanıyor sanıyordum, herkese verilen kodu satıyormuş, ayıp be. Kupon, indirim isteyenlere söyleseler adamların cebinden parasını alamayacaklar, 2 lira için bu bilgiyi vermeyip kendileri hesap açıp satıyorlar.
    bu kadar iyilik seviyordun madem konudaki herkese kod dağıtsaydın.

5 6 tane kod vermiş iyilik perisi kesiliyor.

isteyen istediğini yapar boşa duyar kasıp durmayın.

akşama kadar ben kod alıp uğraşayım sonra her isteyene ücretsiz vereyim.

hesap açmak kolaysa sende aç. her şeyi çok iyi biliyorsun ya buyur yap bu kadar ücretsiz bekleyen insan var dağıtırsın.

senin gibilere iyilik yapacağıma kodların silinmesini tercih ediyorum çok da iyi yapıyorum.

yıllardır çek satışı yapanlara b.k atıp durmaktan bıkmadınız. yarın indirim bitince çek satışa gidip hocam şu kadar olur mu diyenlerden biri olmazsın inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 23 Ekim 2019; 17:58:41 >

• Kodlar geçiyor mu hala?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jorge kullanıcısına yanıt
    Konuda ilk istediğim selyf koduna cevap olarak "4 tl hocam" diye bir mesaj almıştım. Cevaplama gereği duymadım. İnsan gerçekten hayret ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuat6678

benim ssd de kargoya verildi
    +1 muhteşem bir hızla gerçekleşti efsane oldu gercektende.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

Bu mesaj silindi.
    İşten güçten fırsat buldukça dağıtmaya çalıştım. Ya sen bir kaç parmak hareketiyle aldığın kodu kaç kişiye sattın ?
    Vah vah kıyamam hasbam önce yollamışta parasını sonra yollatmış ücretini :(
    Demek ki savaş çıksa kıtlık çıksa vay milletimin haline allah kimseyi sizin elinize sizin yardımınıza muhtaç etmesin. Amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jorge -- 23 Ekim 2019; 19:4:16 >
  • Kampanya iptal mi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.