< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Diğer kodlara bir şey demem de şu kodu parayla satmayın ayıptır yahu! TürkTelekom Selfy kullanıcıları zaten sınırsız alıyor, sınırsız olan bir şeyi satmak hiç etik değil, bilmeyene öğretin, zaten arkadaşında kardeşinde Selfy avantajları vardı..
Kuponlar geçmiyor artık. (Konunun birinde ben 5-6 kod yazdım,ücretsiz paylaştım, diğer arkadaşlar da kod paylaştı ücretsiz.) Hadi her kişiye bir tane sunulan kod olsa satılmasını anlarım ama zaten sınırsızca alınıyordu kod. Ek: Avansas'ın yeni üyelere verdiği sabit indirim kodunu satanlar oldu(örnek, atıyorum "YENI20" gibi bir genel kodu sattılar), ben ilk başta kanıyordum, üyelere özel tanımlanıyor sanıyordum, herkese verilen kodu satıyormuş, ayıp be. Kupon, indirim isteyenlere söyleseler adamların cebinden parasını alamayacaklar, 2 lira için bu bilgiyi vermeyip kendileri hesap açıp satıyorlar. |
İşten güçten fırsat buldukça dağıtmaya çalıştım. Ya sen bir kaç parmak hareketiyle aldığın kodu kaç kişiye sattın ?
Vah vah kıyamam hasbam önce yollamışta parasını sonra yollatmış ücretini :( Demek ki savaş çıksa kıtlık çıksa vay milletimin haline allah kimseyi sizin elinize sizin yardımınıza muhtaç etmesin. Amin. |
1-2 lira için kod satıp bunu fırsata çeviren dilenci çakallar yüzünden bu kampanya iptal olmuştur diye tahmin ediyorum. Bu çakallardan kod alanlarda umarım akıllanır. Zaten en fazla 40 lira indirim uyguluyor.
|
arkadaşa kod yolladım.
imkanı olan kod paylaşımı yapsın arkadaşlar bedavaya alınan kodlara 1-2 lira isteyenlere inat. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert6385 -- 23 Ekim 2019; 1:37:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|