< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Trendyol Paylaş Kazan kampanyası 1-2-3 Haziran 25 TL indirim kuponu (10. sayfa)
-
-
Maalesef hayır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@Mertskaplan teşekkürler 3 hesabıma da gelmiş
@mertskaplan hocam site için sonsuz şükranlarımı sunarım size, işimiz oldukça kolaylaştırıyor. 3 hesabıma da geldi kupon ayrı telefon ve internet ile yaptım.
-
site için teşekkürler, emeğinize sağlık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kaydedenler.tk sayesinde hallettik yine teşekkürler.
-
Yüklenmeyen var mı benim gibi
?
Yüklemedi. Müşteri hizmetleri her zamanki gibi. Zaten bunun için zaman ayırıp uğraşanda suç. Bot diyor bilmem ne diyor. Millet bot hesaplarla alıyor asıl. Bizim düz hesaba yatmıyor. 10,15 hesapla alanlar var bizim tek hesaba yatmaz. Gereksiz bir firma trendyol.
-
nasıl kullanıyoruz sepete ne eklesem düşmüyor cüzdana mı para yüklememiz gerekiyor bilgi verirmisiniz
-
Cüzdana para at, cüzdan ile ödeme yap. Yoksa düşmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 hesabim var birine yüklenmedi, ikiside bot değil. Hemde eski hesap yüklenmeyen
Dün 35 kaydedilme vardı, az önce baktım 21 kaydedilme, bu yüzden gelmemiş. Neden bu hainliği yaparlar anlamıyorum cidden? Başınızı mı kıracak bir gün beklerseniz yani?
Yav bir hesabımiz var onada yatmamış. Millet 50 hesap oluşturup sömürüyor onlara geliyor. Bu nasıl iş ?
Merhaba, kuponları gelmeyenler, kaydetme işlemlerini nasıl yaptılar, belirtirlerse ona göre dikkat etsin bir sonraki katılanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: fiiliyolCüzdana para at, cüzdan ile ödeme yap. Yoksa düşmez
sepet 50 diyelim cüzdana 25 atınca oluyormu yoksa 50 nin altına düştüğü için kargo ücreti çıkar mı ?
-
Kayıt açtiranlar varmi ? Hala yüklenmediği 1 hesabım var.
çıkmaz, 25 eksiğini atman yeterli.
-
Şu kargoyu bedeva yapmanin bir yontemi yokmu arkadaslar ?
Ihtiyacin olmadigi halde syni magazadan birseyler alip tamamlamaya calisiyorum .
Koleksiyonunuzun kupon yüklenene kadar kaydedilme sayısı en az 25 değilse veya koleksiyonunuzu oluşturma zamanınız 1 haziran'dan önceyse yüklenmemiş olabilir.
Koleksiyonu kaydettikten sonra silenler oluyor maalesef, kupon yüklenmeden önce koleksiyonunuz 25 kaydedilmenin altına düştüyse bundan dolayı yüklenmemiştir.
kaydedenler.tk üzerinden kaydetmeyi tamamlamıştım 34 kaydedilme görünüyordu; ama bu sabah saatlerinde kaydedilme sayısı 30'a düşmüştü, neyseki kupon yüklenene kadar 25'in altına düşmedi ancak mesela şuanda kaydedilme sayısı 23'e düşmüş kuponlar yüklendikten sonra silenler olmuş bunlar problem değil ama kupon yüklenmeden önce kaydettiklerini silenlerin yüzünden bazı arkadaşlar mağdur olmuş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 4 Haziran 2021; 22:28:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X