1000 aktifti tıkladım tanımlamadı gibi birşey yazdı havamızı aldık 25 bile alamadık |
Bildirim
1000 aktifti tıkladım tanımlamadı gibi birşey yazdı havamızı aldık 25 bile alamadık |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueyed -- 7 Kasım 2021; 18:21:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
17.55 te aktif oldu kuponlar. girdim, tıkladım vermedi çoğunu. sonrada günlük kupon toplama limitini doldurdun gibi uyarı verdi. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uncrowned king -- 7 Kasım 2021; 18:35:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Günlerdir bekliyordum bu kuponu nihayet alacağımı aldım size bol şans beyler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerk88 -- 7 Kasım 2021; 18:31:48 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilemiyorum... ilk 2000 kişi diyor, inşallah gireriz ilk 2000'e. Stresli bir süreç tabi. |
1k önümdeydi bastım dondu 25 TL aldım acayip koydu ya Bu arada trendyolun asla 1k dağıtmadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam inanmıyom < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 7 Kasım 2021; 18:40:58 > |