Şimdi Ara

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu] (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: nsy77 , mendor , TinyAngel , TinyAngel Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 7 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.052
Cevap
614
Favori
469.200
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici

3.999 TL

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]
    Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]trendyol.com
    pirantech CB-107C Çok Fonksiyonlu Buharlı Temizlik Makinası - Buharlı Temizleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/pirantech/cb-107c-cok-fonksiyonlu-buharli-temizlik-makinasi-buharli-temizleyici-p-761372602
  • Kahve Dünyası Madlen Kutu Küçük Boy

2 Adet Alımda Adedi 99₺

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu]trendyol.com
    Kahve Dünyası Madlen Çikolata Sütlü Bitter 358 g Fiyatı - Trendyol
    https://www.trendyol.com/kahve-dunyasi/madlen-kutu-kucuk-boy-p-3811173?boutiqueId=61&merchantId=106690

• takirti kullanıcısına yanıt
    soğutucu falan kullanmazlar gönderirken, size gelen kargodan, çikolata ezmesi çıkacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1000/200 kod geldi

Kod - OLMPYT200

• Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre:

— Yurtdışı hızlı kargo alışveriş limiti 150 Euro'dan 30 Euro'ya düşürüldü.

— Avrupa Birliği'nden gelen kargolarda vergi oranı %18'den %30'a yükseltildi.

— Avrupa Birliği dışındaki ülkelerden gelen kargolarda vergi oranı %30'dan %60'a yükseltildi.

— Yurtdışından sipariş edilen ürünler arasından ÖTV kapsamında değerlendirilen ürünler için %20 ilave vergi uygulanacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omeryil O kullanıcısına yanıt
    alttan efektini yapayım:

HAŞŞIRTTT

kulak arkası vardı eski türkiye'de, şimdi o bile kalmadı. delik deşik oldu.

• Bilen var mı?
    İnternetten alınan bir ürünü iade etmek istersek en geç 14 gün içinde kargoya mı vermeliyiz yoksa en geç 14 gün içinde satıcının elinde mi olmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro2 -- 6 Ağustos 2024; 16:38:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maestro2 kullanıcısına yanıt

14 gün içinde iade işlemi başlatılması yeterli.

• Anarchist_xx kullanıcısına yanıt

Hocam ben firmaya 13. Gün kargoya veririm diyorum, firma 14 gün içinde elimize ulaşamazsa kabul etmeyiz diyor.

Bana mantıksız geldi, çünkü 10. Günde göndersem kargo geç teslim edecek belki.

Bununla ilgili bir resmi yazı var mı?

• maestro2 kullanıcısına yanıt
    "Mesafeli sözleşme yöntemiyle yapılan alışverişlerde cayma hakkı hangi sürede ve nasıl kullanılmalıdır? Telefon ile cayma hakkı kullanılabilir mi?
    Tüketici mesafeli sözleşmede on dört gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart üstlenmeksizin cayma hakkına sahiptir. Bu süre eğer “mal” satın alınacak ise malın tesliminden itibaren; “hizmet” satın alınacak ise hizmet sözleşmesinin kurulduğu andan itibaren başlar. Bunun yanı sıra sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de tüketici her zaman cayma hakkını kullanabilir.

Cayma hakkı yazılı olarak veya kısa mesaj, e-posta, internet, CD, DVD, hafıza kartı gibi araç veya ortamları ifade eden kalıcı veri saklayıcısı aracılığıyla kullanılabilir.
    İspat açısından sıkıntı yaratabileceğinden ve mevzuatta da yer almadığından mesafeli sözleşmelerde telefon ile cayma hakkı kullanılamamaktadır."

https://tuketici.ticaret.gov.tr/yayinlar/tuketici-bilgi-rehberi/mesafeli-sozlesmeler-hakkinda-bilgilendirme

• hangi platformdan alışveriş yaptınız bilmiyorum ama zaten alığınız ürün için teslim edildikten sonra 14 gün boyunca iade talebi açık oluyor bilindik e-ticaret sitelerinde. kargo 1 günde de gidebilir 5 günde de o müşterinin sorunu değil.

siz satıcı ile değil de alışveriş yaptığınız site üzerinde talep oluşturun. bi sorun yaşanmaması için 14 gün içinde cayma hakkını kullandığını ilettiğine dair yazışmaları vs ve kargo belgelerini sakla. satıcının yan çizme olasılığına karşı elinde kanıt olsun. eğer satıcı kabul etmezse elindeki belgelerle THH ye gidebilirsin.

• 1000/200 Yeniden Aktif

Kod - OLMPYT200

• turkelvis kullanıcısına yanıt

hocam merhaba özelden rahatsızlık vermek istemediğim için buradan sormak istedim, bu kodlar trendyola mı ait ? az önce denediğimde bu kod tükenmiştir hatası veriyor , yenisi var mı yada nereden takip edebileceğimizi söylebilirseniz çok makbule geçer, iyi geceler

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Merhaba,trendyol mobil uygulamasını kullanıyorsanız,iletişim,mesaj izinlerine onay vermeniz gerekmekte öncelikle,sonrasında zaten kampanya,indirimler,çekler v.s. geldiğinde anlık olarak size bildirim gelecek.Akşam gelen çek sanırım çok az adetliydi,zira çok kısa sürede tükendi.

• turkelvis kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam geri dönüşünüz için, trendyolda henüz bu kuponları kullanmak nasip olmadı hatta sözüm ona canlı yayını bile takip edip verilen kodu anlık girdiğimizde kod tükenmiştir hatası verdi daha önce bende kızıp epeydir alışveriş yapmıyordum trendyoldan, bugün anlık ihtiyaç olunca ve forumda sizin mesajınızı görünce acaba n11 gibi sürekli indirim kodu moduna mı geçti dedim (tık hızı gibi) ama sanırım klasik trendyolun sinyalcilik yapmalarından birisiymiş 😀 sağlık olsun ne diyelim ✋

Rica ederim hocam,ne demek.
    Eğer 2-3 ay a.veriş yapmadığınız trendyol hesaplarınız varsa 400 veya 500lira alt limitli 100liralık çek tanımlıyor trendyol 1 haftalık.Ara ara kontrol etmekte fayda var.

• 1 tane yedek hesap 1 tanede orjinal hesap var kontrol ettiğimde ikisinde de tanımlı kupon görünmüyor, trendyolun bizi özlediğini daha hiç görmedim yani hocam 😀 çocuğa doğum günü hediyesi alacaktım baktım indirime girmiş hazır kuponda varsa daha ucuza getiririz diye öylece bakıyordum ama kupon ararken indirimden de olma ihtimali var o yüzden sağlık olsun diyelim, tekrar teşekkürler iyi geceler ✋

ne hb ne trendyol, bana hiç kupon vermiyor. saçma sapan "marka" kuponları veriyor. onların çoğu da zaten, gel gel diyen acayip yerler. n11 pahalı olmasına rağmen kupon veriyor. hepsini dezavantajları büyük.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

aynı kaderi paylaşıyoruz maalesef, demek ki bizde bir sıkıntı var 😀 son dönemde bende en çok n11'den alışveriş yaptım yinede alınabilir fiyatlara düşüyor tık hızında kuponlarla gerçi elektronikte falan geçmiyor ama özelikle araba parçalarını falan yine bir şekilde hallediyoruz n11 üzerinden bir tık daha ucuza

• 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.