Şimdi Ara

Trendyol İndirim, Fırsat ve Kampanyaları [Ana Konu] (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Generaloberst11 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 10 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
3.075
Cevap
627
Favori
474.801
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trendyol dan 33-34 bin liraya laptop almayı düşünüyorum. Lakin hiç indirim kuponu vs denk gelmiyor. Bana uygun indirim kuponu vs olursa alıntılayabilecek kimse var mı?
  • Trendyol Cüzdan kapatıldıktan sonra Trendyol'dan alışverişi bırakmıştım. Siparişlerimi Hepsiburada'dan veriyordum. Son bir aydır Trendyol'dan sipariş vermeye tekrar başladım. Birkaç sipariş verdim. O birkaç siparişten ikisinde, satıcılar aldığımdan farklı ürün gönderdi. Üstelik bu kasten yapılan bir durum.

Hepsiburada'da hiç böyle bir sorun yaşamadım. Trendyol bıraktığım yerden devam ediyormuş. Allah'tan Hepsiburada Premium çıktı da gönül rahatlığı ile e-alışveriş yapabiliyoruz.

• Selamlar herkese, laptop alıcam da 21k'ya indirim, kampanya vs. bilen varmı?

• Selamlar,

Balkonda ya da hobi amaçlı küçük bir bahçede fidan yetiştirmek için bir toprak arıyordum. Bu konuda Hindistan Cevizi torfları baya popüler ama bitki toprağı olarakta paylaştığım linkteki ürün alınır mı acaba? Zira adamlar baya indirime soktular ama her defasında ben araştırırken kaçırdım   Bu konuda tecrübesi olan var mıdır? Yani böcek vb konularında bu tip bir toprakta sıkıntı yaşar mıyım?

Şimdiden teşekkürler.

Biodiriliş Genel Kullanım Iç Ve Dış Mekan Bitki Toprağı 10 Lt Fiyatı, Yorumları - Trendyol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan.Cooper -- 21 Ağustos 2024; 13:43:4 >

• STARKOD koduyla Trendyol’da 300 TL üzeri 100 TL indirim

• takirti kullanıcısına yanıt

Hangi ürünlerde geçerli bilginiz var mı? Birkaç üründe denedim uygun değil dedi.

• storm kullanıcısına yanıt

Sistem hatası varmış o yüzden kod kullanılamadı. Trendyol whatsapp sayfasnda yenisi verilecek. Belki verilmiş bile olabilir. Oraya bir bakın.

• hopeless1 kullanıcısına yanıt

Trendyol Whatsapp sayfası nedir? Dağıtılan kodlar her üründe geçiyor mu?

• Serciey kullanıcısına yanıt
  • trendyol.com
    Qcy ArcBuds Lite Siyah ENC Gürültü Engelleme Bluetooth 5.3 Kablosuz Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/qcy/arcbuds-lite-siyah-enc-gurultu-engelleme-bluetooth-5-3-kablosuz-kulaklik-p-805422352?boutiqueId=638145&merchantId=968

Fiyat çok iyi 399 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 3 Eylül 2024; 17:25:57 >
  • telefondan uygulamayı acamıyorum

e17 klon hatası veriyor

tlf klon uygulaması önceden vardı, silmiştim

s23 ultra tlf

çözümü bilen var mı

• Trendyolda,N11 veya Hepsiburada gibi yeni üyelik veya ilk alışveriş indirimi,kuponu,v.s varmı?

• Uzun zaman sonra trendyol'da kampanya haftası geldi. Ama adı kampanya. Düz mavi tshirt'ünü yaz bitmişken indirimli diye 600tlye satıyor.. Neyse yine de arada bakacağım belki böyle olmayacak diyerek fiyat düşürecekleri birkaç ürün olur :)

• _JohnnyBravo_ kullanıcısına yanıt

Aynı anda hepsiburada da başlattı,über kampanyasını ama her zamanki gibi sazan kampanyası,inanırmısınız normal zamanlarda ben daha indirimli ürünler buluyorum.

Tabii bir denetleme mercii olmadığı için bunlarda kafalarına göre at koşturuyorlar.

Kasım indirimleri ve muhteşem cuma indirimleri bi nebze daha iyi indirimler yakalabiliyorsun.

Ama bu enflasyonla şuanki bir ürünün normal fiyatı anca muhteşem cuma fiyatı olur.

• ++++

Konuya göz atabilirsiniz

Trendyol Fiyat Geçmişi Eklentisi - Ücretsiz

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159548664

• Trendyol Finansbank kartına pişene 6 taksit oluyordu kalktı mı o artık
  • Bildirimle verdiği kuponlar ne zaman baksam üzgünüz tükendi yazıyor. Yakalayabilenlerin bilgisayar başında beklemesi lazım heralde.

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

sende kabahat, her Bildirimle verdiği kuponlara bakma o zaman...

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.