Şimdi Ara

Trendyol ve Wayfair sitelerinde çocuk ticareti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
13.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi

Kız çok agresif. Normal değil tepkisi

Ayrıca odası bomboş. Kız çocuklarının odası hep posterle vs dolu olur. Şüpheli

Ayrıca 2 video var youtube'da. Part 2'nin 1. dakikasının başlarına doğru kız aniden yan tarafa bakıyor. Yüzünde korku ifadesiyle

Yani normal bir video olmadığı açık

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:29:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EF48BDE1

bu mesaj silindi

Kız hiçbir zaman kaçırılmadım diyordu videoda.

"I was never missing in the first place"

Ayrıca dediğim gibi videoda çok şüpheli yerler var

• Oha lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Kız çok agresif. Normal değil tepkisi

Ayrıca odası bomboş. Kız çocuklarının odası hep posterle vs dolu olur. Şüpheli

Ayrıca 2 video var youtube'da. Part 2'nin 1. dakikasının başlarına doğru kız aniden yan tarafa bakıyor. Yüzünde korku ifadesiyle

Yani normal bir video olmadığı açık

Alıntıları Göster

birinci olarak eğer kız kaçırılmadıysa yakın zamanda basın önüne çıkar ben zorla tutulmuyorum herhangi bir durumum yok der açıklama yapar iddialar asılsız der vs......

ikincisi ise bu durum (aşağıda bir twit gördüm ordan aklıma geldi) abd de ki başkanlık seçimlerinde birilerinin başını ağrıtmak amacıyla ya da dünya genelinde birilerinin başını ağrıtmak amacıyla ortaya çıkarılmış bir gerçek ya da komplo olabilir

üçüncü olarak isimleri geçen şahıslar çok zengin maddi gücü olan tipler bunu dünyanın istedikleri her yerinde yapabilirler hemde bunu yasal olarak iş statüsünde sayıldığı yerlerde özellikle taylanda (pattaya ) adası bu işin merkezidir ve devlet eliyle bu iş yasal sayılıyor 13-14 - 16-18 yaşında ki kızlar sokaklarda fuhuş sektöründe çalışıyor yapabilirler(böyle bir gizliliğe filan ihtiyaç duymazlar orada eğer tanınmış artis ya da sanatçı vs.... değilsen )

onun dışında avrupada bile örnek vermek gerekirse avusturya da 14 yaşında ki bir kıza devlet yanlış bilmiyorsam cinsel serbestlik tanıyor ister 30 yaşında ki adamla beraber ol ister kendi

yaşıtınla beraber ol diyor ( bunu avrupada ki bazı kızlar sugar dady dedikleri durum için KULLANIYORLAR KULLANIYORLAR!!!! )

https://eksisozluk.com/sugar-daddy--276989

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

şahsen bu olayın birşeylere gebe olduğunu düşünüyorum birilerini piyasadan silmek ya da birilerinin üzerine yıkılmak istendiğini düşünüyorum

hani kurtlar vadisinde baronu istediğimizi yapmadığın için öleceksin deniyordu ya bu da wayfair sahiplerine karşı bağlı olduğu bir örgüt ya da tarikat tarafından yapılmış vs.... olabilir bilinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 13 Temmuz 2020; 14:50:29 >

• hani şöyle bir durumda olabilir şirketin piyasa değerini düşürüp bu tarz bir skandal ile ya şirketi satın almak ya da rakip şirketin tercih edilmesini sağlamak içinde yapılmış olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

hani şöyle bir durumda olabilir şirketin piyasa değerini düşürüp bu tarz bir skandal ile ya şirketi satın almak ya da rakip şirketin tercih edilmesini sağlamak içinde yapılmış olabilir

Şirket son 3 ayda 9 kat değer kazandı.

• karşısında ki şirketlere bakmak gerekir öyleyse

• başka sitelerde de var.. N11 gibi mesela. google amcaya " aziz bebe 10219 " diye aratın çıkıyor...

Trendyol ve Wayfair sitelerinde çocuk ticareti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 13 Temmuz 2020; 15:13:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C72FBB06E

karşısında ki şirketlere bakmak gerekir öyleyse

Pandemi süresinde bir çok şirket çok değer kaybetti

Böyle bir sürede 9 kat yükselmek inanılmaz şaibeli

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 19 Temmuz 2020; 15:28:58 >
  • İnsanoğlunun olduğu yerde, böyle birşey olmaz diyemeyiz. Her türlü pislik dönüyor. O yüzden komplo teorisi deyip geçiştirmek doğru değil.

• Komploda olabilir ama geçerlerde şunu gördüm google play store'da bir duvar kağıdı için 13.000 TL fiyat girilmiş sanırım yurtdışından gelen parayı google play store üzerinden yasallaştırıyorlar. yani kara para aklama mevzusu. 20 Yıllık bilişimciyim İnternet çok tehlikeli bir yer olmaya başladı resmen sanalda savaşır olduk.

• Malvolorne kullanıcısına yanıt
    Okuma yapabilecegimiz türkçe yada ingilzce kaynak varmı hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu sahibi neden çızıldı

• Komplo teoricileri yine türemiş

Ya bunun ticaretini adamlar neden gidip trendyoldan yapsın kafanız mı iyi Yok bir de beden ölçüsünü falan ne işi varmis halıda. Trendyoldan alışveriş yapmış olsaydıniz ya da azıcık bir arastirsaydiniz sistemin özünde kıyafet satışına göre kurulu olduğunu bu yüzden tekstil dışındaki butun ürünlerde de beden, renk seçeneği olduğunu anlardınız.

Buyrun siparişim. Tahmin edebileceğiniz üzere standart boy beyaz bir çocuk gelmedi kargoyla. Vernel geldi sadece

Trendyol ve Wayfair sitelerinde çocuk ticareti

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Dün ben de gördüm yalnız kaçırılan kızlardan biri video atmış. Kısaca bunu yazana uydurma birader demiş.

Bana da mantıklı gelmiyor tamam dolapların isminin olması her birinin ayrı fiyat olması ve internet sitesinde sonradan fiyatların düşürülmesi garip. Tesadüf olacağına inanmıyorum ama bunu yapsalar ruhumuz duymadan yapabilirler.

Göz önünde tutarak belki dikkat çekmemeye çalışıyorlar ama dediğim gibi bunu yapsalar ruhumuz duymaz. Her gün binlerce kız kaçırılıyor Asya kıtasında Güney Amerika kıtasında veya Afrika'da.

Bir ara sabah programlarında çıkıyordu. 80'lerde 90'larda sağlık personeli( doktoruna kadar) anlaşıp yeni doğan çocukların ailelerine öldü diyip cenazesini vermiyorlarmış. Aileyi inandırabilirlerse çocuğu zengin bir aileye satıyorlarmış. Buna benzer olay yabancılarda da var. Hatta bununla ilgili belgesel tarzı yayın hazırlamışlar. https://www.tlctv.com.tr/calinan-bebekler/tanitim

• Buna inanan da ne bileyim... Tamam şüphe duyun araştırın ama araştırmadan “satıyorlarmış” diyerek inanmak... Araştırınca zaten salakça bir yalandan ibaret olduğunu görüyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.