Cidden buna inanlar var ya, hatta Twitter'dan takip ettiğim bir kaç kişi de inanmış buna. |
Trendyol ve Wayfair sitelerinde çocuk ticareti (3. sayfa)
-
-
birde bu olay yeni değil hanımlar/beyler Çin denen aşağılık devlet bunu Doğu Türkistanda yıllardır yapıyor inanmayanalar araştırabilir
ya da arap ülkelerinde ki milyar dolarlık serveti olan arap şeyhleri filipinlerden yaşı küçük kızları ya da rus model ajansına bağlı kızları hizmetçi kisvesi altında boşuna ağrılamıyorlar dubai de
buna örnek say say bitmez ben olayın gerçek olmadığını doğrudan doğruya şirkete yönelik bir operasyon olduğunu düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 13 Temmuz 2020; 16:8:11 > -
post modern hack ve saldırı yönetmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8C79990A -- 13 Temmuz 2020; 16:41:43 > -
sahibindende olabilir o passatlara 700 bin yazıyorlar incelemek lazım
-
Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. Hayatımda hiç trendyoldan alış veriş yapmadım büyük ihtimal de yolum düşmez ama kimin suçlu olduğunu anlayamayacak kadar beyinsiz misiniz. Adam ne bilsin o markanın arka odasını. Düşünsene bir çok ülkede farklı trendyol gibi aracı sitelerin hepsi suçlu o zaman. Resmen güdümlü füzesiniz. Başka firmaların uşaklığı bu. Çocuk sahibi olmayan ergen gitmiş çocuk boyunun ne işi var orada diyor. yoksa bu ülkeye en çok zararı klavyeyi önüne alan ergenler mi zarar veriyor diye düşünmeye başladım.
-
aynen algı yönetimi ile resmen hack yapıldı koca firmalara derler ya;
bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış
-
Bana şunu açıklasana?
https://twitter.com/muverrihDrsn/status/1282602359869276161?s=19
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Çok saçma
bir kere trendyol zaten tam bir saçmalık. Ürünleri kendileri satmıyorlar, dolayısıyla ilan eklemek için onay süreci vs. gerekiyor. Stok bittiğinde uğraşmamak için satıcılar ürünü kaldırmak yerine fiyatı arttırıyorlar.
Ayrıca bir böbrek 12K dolardan çok daha fazla iken çocuğu niye satsınlar.
Her şeyi geçtim ben oradaki rakamı yanlış gördüm ve aldım, ne oluyor yani evime çocuk mu geliyor.
(Bu arada Wayfair ne bilmeyen çok kişi var kısaca amerikanın Koçtaşı)
-
Aklıma Lolita Slave Toy hikayesini getirdi. Bir ara Deepweb'de geyiği dönüyordu...
Deepweb'de sitenin birinde kendini Doktor olarak tanıtan bir sapığın, (büyük ihtimalle fake) yazdığı yazının tercümesi:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 13 Temmuz 2020; 20:51:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben şimdi 4725 tl verip satin alsam ne olacaktı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Trendyol açıklama yapasıya kadar küçük de olsa bir inanma payı vardı fakat açıklama yapıldı zaten uydurma bir fikir olduğu biraz belliydi. Böyle bir durumun düşünülmesi bile feci kötü bir durum. Dünyada, Türkiye'de birçok şey dönüyor fakat bunun neresindeyiz ne kadarını biliyoruz her duyduğumuz şeyi sorgulamaktan başka şansımız yok. Herkese iyi günler
-
Abi bu durum şimdi hepsiburada da veya n11 de var mı? Eğer yoksa trendyol ile aynı mantık mı çalışan uygulamalar yoksa farklı mı?
Birde bu trendyolda bir ara olumsuz yorumları kaldırıyorlar felan diyorlardı, saçma sapan fiyatlı ürünlere bakıyordum, atılan yorumlar o kadar ilginç ki(10-15 bin liralık ürüne, yok olum ahmete aldım, kızım merve çok beğendi vs. yorumlar var), bunları neden kaldırmamışlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye de bazı internetten satış firmaları da şirket birleşmesi ve diğer türlü satıldı vs....
dünya genelinde bazı firmalara ayar çekiliyor olabilir piyasa değerlerini düşürüp silmek ya da ele geçirmek için şahsen böyle bir saçmalığın olabileceğine inanan kimse
bilmiyorum
harbi komplocudur gitsin senaryo yazsın TR'nin en göz önünde online siteleri hani aracı kurum olsa dahi bu kadar riskli bir olayı 10-15 bin tl için mi yapacaklar
adamın soyunu sopunu içeri alırlar aynı şey wayfair içinde geçerli şuna baksanıza şirketin değerini gösterir hisse grafiğine ;
yüzde 12 değer kaybetmiş
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
belli ki bu şirkete operasyon çekildi karşısında ki rakip gurup tarafından
ya da o gurupta bu işle uğraşan kendisine rakip olmasını istemeyen dünyanın sayılı online satış firması sahipleri tarafından
ya da firma satın alınmak isteniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 14 Temmuz 2020; 8:25:25 >
-
Bu ne? n11 sanırım, bu firmayıda mı almak istiyorlar? Umarım hepsi düzmecedir, sinirden çatlıcam.
Google'a ürünü yazın ve resimde görülen fiyatlara bakın..? Bu ne cidden?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 14 Temmuz 2020; 16:19:17 >
-
Ciddi bir yanlış bilgi kirliliği var ve insanlar bunu paylaşmaya devam ediyor. Trendyol'un yerine olsam adımı geçiren herkese dava açardım.
-
şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X